ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Sensual Intimate Oil Liberté

Sensual Intimate Oil Liberté

Artikelnr: 92318
 
SEK:250kr SEK:199kr
Antal:
Sensual Intimate Oil Liberté

Liberté är en kvinnlig intim fuktighetskräm, vilket bidrar till att förbättra sexuell lust och intima relationer genom att göra dem mer njutbara. Det är en perfekt kombination av vegetabiliska ingredienser (jojoba, kväll primrose, ringblomma, vete roddar, vitamin E) och Ylang Ylang eterisk olja, som med sin afrodisiakum arom fungerar som en naturlig deodorant. Återfuktar och smörjer, ger mjukhet, elasticitet, jämnhet, tillfredsställelse och välbefinnande i det intima området.

INGREDIENSER: Jojoba: Vi har använt det som en bas för produkten, eftersom det inte oxiderar lätt, inte heller förvärvar dålig lukt. Känd för sina flera användningsområden och fördelar för huden. Känd som naturligt flytande guld. Dess egenskaper är: mjukgörare, moisturizers, antioxidanter och lugnande. Skapar en skyddande barriär av hudens pH-värde och minskar fuktförlusten tack vare sina ceramider.

Dessutom ökar det elasticiteten i huden och förhindrar slapphet och bristningar. Evening Primrose: Rik på fleromättade essentiella fettsyror, som tillhör Omega 6-gruppen. Den har höga koncentrationer av antioxidanter, som vitaliserar hudcellerna ger det ett fräscht och hälsosamt utseende.

Det ger lindring av eksem, psoriasis och rosacea hjälper till att lugna kliande hud. Calendula: En av de mest indicerat växter för att lindra dermatologiska känslor, på grund av dess anmärkningsvärda antiinflammatoriska, antiseptiska, antivirala, antibakteriella, kramplösande, emenagogue, choleretic, antihemorragisk och cicatrizant aktivitet.

Det hjälper regenerering av skadade och särskilt känsliga eller allergiska skinn. Vete roddare: Anmärkningsvärt för sitt höga bidrag i vitamin E, är en mycket kraftfull naturlig antioxidant av den anledningen. Ylang ylang: Avkopplande och stimulerande egenskaper. Å ena sidan hjälper det att slappna av, och å andra sidan, dess genomträngande och söta arom förbättrar stämningen och hjälper till att stimulera positiva känslor. Det är också en eterisk olja känd för sina afrodisiakum effekter. I århundraden har det använts för denna fastighet i Asien, Tahiti eller Indien.

Eterisk olja ylang ylang är olja av god humor, eufori och välbefinnande. I Indonesien dess blommor distribueras i sängen av paret, bröllopsnatten, eftersom det tros ha hög afrodisiakum befogenheter. Tryffelextrakt: Tryffeln avger mer än hundra flyktiga föreningar. En av de kemikalier som komponerar det är andostrenol, en av feromonerna som härrör av människor, som tillskrivs afrodisiakum effekter.

HUR MAN ANVÄNDER: Applicera en liten mängd i det intima området. Lämplig för alla kvinnor och situationer. Det kan appliceras flera gånger om dagen och öka dosen om det behövs. Vi rekommenderar att den används före och efter sex. Kosmetisk produkt endast för extern användning. Förvaras svalt och torrt och skydda mot solljus.

EGENSKAPER: "Airless" flaskdispenseringssystem 50 ml | Lämplig för veganer | Grymhet fri | 100% naturligt.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner