ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Sean Michaels Love Ring
 Sean Michaels Love Ring  Sean Michaels Love Ring

Sean Michaels Love Ring

Artikelnr: 12755
 
SEK:112kr
Antal:
Sean Michaels Love Ring

Öka personlig uthållighet och förlänga orgasmic nöje med Sean Michaels Love Ring. Den fullt justerbara förstärkare ringen är utformad för att maximera din super-storlek erektion, för mind-blowing erotiska föreställningar varje gång. Den lätt använda kärleksringen är bekväm att bära och gör ett bra komplement till en intim leksakskollektion. Använd den mångsidiga förstärkaren under intim självtillfredsställelse eller som en del av parets förspels ecstasy.

Den exotiska förstärkaren är tillverkad av mjuk och super stretchig latex och är fullt justerbar. Den smidiga rörslingan är utrustad med justerbara växlingspärlor, i båda ändar, som ger dig full kontroll över spänning, förnimmelser och njutning. Slip kärleksringen över erigerad penis och glida ner till basen. Dra åt eller lossa pärlorna för den ultimata sinnliga passformen och gör dig redo för obegränsat spel. För att öka känsligheten, använd alltid ett kvalitetssmörjmedel med denna leksak. Den justerbara förstärkaren är diskret och idealisk för första gången och erfarna användare.

Ringens inställningsförmåga gör den perfekt för spontan förförelse och intim tillfredsställelse av den njutbara utökade sorten. Slip på latex ringen och hänge sig åt vilda och heta hemliga fantasier där du alltid behålla full kontroll. Förstärkaren kommer att stiga till alla tillfällen och stöder och upprätthåller toppprestanda under längre tidsperioder. Före och efter varje användning, kom ihåg att rengöra kärleksringen med en leksak renare spray.

Total längd 14 cm - 5,5 tum
Diameter cm - tum
Vattentät: Nej
Bodysafe: Ja
Material: Latex

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner