ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Scandal Thong Harness
 Scandal Thong Harness  

Scandal Thong Harness

Artikelnr: 13015
 
SEK:378kr
Antal:

Scandal Thong Harness

Slip på den här sexiga, feminina remmen med sonden du väljer och gå ner i den spännande världen av rollomvandling. Att spela med maktutbyte kan fördjupa anslutningen, krydda det typiska spelet och ge en uppmuntrande bemyndigande för den person som går ut ur den undergivna rollen.

Den helt justerbara selen passar upp till en 53,5-tums midja, så det kommer garanterat att komplettera kurvorna för alla figurer. Selen sportar lyxigt rött och svart designertyg som kommer att få den mottagande partnern efter känslan av dig inuti dem. Den eleganta designen och den smickrande passformen gör att du känner dig sexig, feminin och kraftfull. Om du känner dig särskilt äventyrlig, låt den mottagande partnern ta den dominerande rollen.

Möjligheterna är oändliga med denna högkvalitativa, justerbara sele. Ta saker långsamt och ta dig tid att utforska varandras kroppar på ett helt nytt sätt, eller omfamna dina hårda och primala sidor. Som den dominerande partnern kommer du att älska det mjuka och plyschande fodret i selen som håller din sond säker och du är bekväm oavsett hur hårt du trycker på.

Den förstärkta, dubbelsömda och osynliga O-ringen rymmer de flesta sonder, så den passar både nybörjare och erfarna rollspelare. Utforska din partner på ett helt nytt sätt och gör varandras styggaste önskemål verklighet med Scandal Thong Harness.

Total längd: 136 cm
Bodysafe: Ja
Material: polyester, polypropen

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner