ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Scandal Spreader Bar
 Scandal Spreader Bar  

Scandal Spreader Bar

Artikelnr: 13023
 
SEK:897kr
Antal:

Scandal Spreader Bar

Sprid benen vida och avstå från kontrollen med Scandal Spreader Bar. Din dominerande kommer att älska hur du ser ut med benen breda framför dem och väntar oroligt på deras beröring. Du kommer att älska sårbarheten att tvingas hållas på plats av den här robusta metallhållarstången ... och spänningen att testa dess gränser bara för att upptäcka att du är helt immobiliserad och överlåten till din dominerande önskningar.

Använd det här lockande med våra universella manschetter för att hålla benen öppna i en smickrande och otroligt sexig position. Denna starka spridarstång av metall är insvept i dubbelsömda, designade röda och svarta tyg som inspirerar stygga tankar innan du ens klämmer fast den. Den levereras komplett med universella O-ringar för att fästa manschetterna efter eget val, och din dominerande kommer att älska den justerbara bredden som kan sprida dina ben upp till 36 tum från varandra och exponera de mjuka, känsliga fläckarna mellan dem.

Du kommer säkert att skaka av förväntan när din älskare tummar dina ben längre och längre ifrån varandra ... föreställ dig alla de stygga saker de kan göra mot dig när du är helt utsatt. Du kommer att älska det ökade förtroendet, den känslomässiga anslutningen och de ökade känslorna som kommer från att överlämna total kontroll över din kropp till din älskare. Spela med kraft ikväll och utforska alla dina fantasier.


Bodysafe: Ja
Material: polyester, polypropen

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner