ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Scandal Over The Door Swing
 Scandal Over The Door Swing  

Scandal Over The Door Swing

Artikelnr: 13008
 
SEK:661kr
Antal:

Scandal Over The Door Swing

Kläm in och sväng dig till total extas i Scandal Over the Door Swing. Den här universella svängseln, som är dörrlös, levereras komplett med robusta remmar och stångkrokar som gör att du svänger säkert när du gungar fram och tillbaka i din älskares armar. Denna gunga är helt justerbar och utrustad för att passa både vanliga och stora dörrar, så att du kan sätta en liten gunga i dina tryck var du än är.

Låt din man skjuta när hans höfter driver dig fram och tillbaka och ger dig ditt livs orgasmiska åktur. Gungan är enkel att använda och lätt att släppa, med dubbel vadderad och kudde mjuk arm och lårremmar för maximal komfort när du svänger dig till orgasm. Remmarna är mjuka och plyschiga på ena sidan med lyxigt rött och svart designertyg på den andra.

De bekväma, justerbara cinchremmarna möjliggör en helt anpassningsbar positionering. Justera dina ben- och armremmar högre eller lägre för att hitta den vinkel som gör att du båda svänger till toppen av nöjet. Gungan fästs säkert vid dörren så att du kan utforska varandra så hårt, snabbt, djupt och passionerat som du kan i sängen.

Nöje kan ofta få dig att känna dig tyngdlös som om du flyter: Upplev den skakande, darrande lyckan när du gled dig från marken.

Total längd
Manschetter: 38 cm
Benmuddar: 76,25 cm

Bodysafe: Ja
Material: Polyester

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner