ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Scandal Feather Crop
 Scandal Feather Crop  

Scandal Feather Crop

Artikelnr: 12999
 
SEK:330kr
Antal:

Scandal Feather Crop

Känner du dig skandalös eller söt ikväll? Med Scandal Feather Crop behöver du inte välja ... och du kan till och med reta din partner hela natten genom att växla mellan stygg och trevlig.

Den här eleganta grödan är en handsydd grödor och kittlar med dubbla ändar. Den robusta grödan med design accenter i ena änden kan leverera en mild, stickande kran eller ett sött, stickande slag som gör att den undergiven hud sjunger med minnet av grödans beröring. Utforska den lilla linjen mellan nöje och smärta med denna dubbla skörd; för en mjukare touch, vänd den och känn fjäderns lekfulla, kittlande touch som retar ner magen eller över dina sulor.

Lek med den beroendeframkallande kontrasten i känslor mellan den oskyldiga beröringen av fjädern och den stygga, hisnande omfamningen av grödan mot din hud. Om den dominerande sidan är mer din stil, se hur din älskare kramar sig i väntan när du retar dem långsamt och låter fjädern skaka rystelser längs ryggraden .... och överraska dem sedan med grödans strålande, kraftfulla kyss.

Krydda upp en vanlig spelkväll eller komplettera en razzia till slaveri och begränsningar. Den är perfekt utformad för både nybörjare och avancerade. Slå så hårt eller så mjukt som du vill. Testa gränserna för förtroende och ge dig efter önskan ikväll.

Total längd: 53,25 cm
Bodysafe: Ja
Material: Polyester

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner