ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Satisfyer Men Vibration
 Satisfyer Men Vibration  Satisfyer Men Vibration
 Satisfyer Men Vibration  

Satisfyer Men Vibration

Artikelnr: E28558
 
SEK:441kr
Antal:

Satisfyer Men Vibration

Vibrationsinställningen kan väljas individuellt.

Nöjd ergonomisk design
Den maskulina designen i elegant svart gör onani till en diskret lekvän för moderna killar. Dess ergonomiska kurvor känns perfekt i handen så att du bekvämt kan använda knapparna med tummen, medan den nedre utbuktningen ligger i din handflata och dina fingrar hittar bra stöd i sidospåren. Tack vare de uppladdningsbara batterierna är leksaken inte bara bra för dig utan gör också miljön en tjänst. Om din spelkamrat behöver mer juice kan du helt enkelt ladda den med den medföljande magnetiska USB-kabeln.

Hisnande orgasmer
Med 14 vibrationsprogram och en insättningslängd på 7 cm kommer den övre, känsliga delen av din nöjesstick att njuta av ett spännande äventyr. Mild och reserverad, intensiv och krävande, eller lite av allt - vad behöver du idag? Med ett urval av 3 intensiteter och 8 heta rytmer är valet ditt! De kraftfulla motorerna är placerade i spetsen och i leksakens mittbult och med de överlappande vibrationsmönstren i de rytmiska programmen ger de en känsla som påminner om stickande oralsex.

Tack vare den breda öppningen kan du också använda Satisfyer Men Vibration på en penis som ännu inte är upprätt. På så sätt passar den eleganta följeslagaren både för att tända din önskan och för omfattande penisspetsmassage. De två utbuktningarna i interiören bildar en trappeffekt, vilket gör onani ännu smalare bakåt. Du kan glida över vågorna med lite vattenbaserat smörjmedel eller bara luta dig tillbaka och njuta av de olika vibrationsmönstren. Den vattentäta ytan (IPX7) gör Satisfyer Men Vibration till ett beroendeframkallande gummiandalternativ för klimatstunder.

En unik blandning av vaginal och oralsex.

- 2 superstarka Power Motors
- Vattentät IPX7
- 14 vibrationsprogram
- Hudvänligt silikon
- Inklusive USB-magnetisk laddningskabel

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner