Web Statistics
 English  Svenska  Norska  Deutsch

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Satisfyer - Vibes Yummy Sunshine Yellow
 Satisfyer - Vibes Yummy Sunshine Yellow  Satisfyer - Vibes Yummy Sunshine Yellow
 Satisfyer - Vibes Yummy Sunshine Yellow  

Satisfyer - Vibes Yummy Sunshine Yellow

Artikelnr: E28567
 
SEK:389:-
Antal:

Satisfyer - Vibes Yummy Sunshine Yellow

Denna ljusa, glada gula G-spot Power vibrator i 100% flexibel silikon är bunden att få solen skinande för dig.

Bred ribbad axel fäste
Yummy, yummy, yummy-jag fick kärlek i min... Är du och din G-spot letar efter en vän som kommer att ha solen skiner för dig på dessa kalla nätter? Då vill vi presentera dig för smaskiga solsken. Denna njutbart böjda vibrator skämmer bort dig med sin sensuellt räfflade struktur, lutande spets och 12 kittlande vibrerande program. I en käck gul och med en slät silkes touch yta, kommer det att ge dig intensiva klimax, vilket gör även din sol glans!

Bra vibbar för dig!
På den praktiska låsringen med integrerad kontrollpanel, kan du hitta din favorit Vibe intuitivt genom att trycka på en knapp och samtidigt ha ett fast grepp om den passionerade Pleasure-bringaren-även när det blir särskilt varmt och vått. De 12 särskilt kraftfulla vibrations programmen består av 6 intensiteter och 6 himmelska rytmer. De vibbar är perfekt fördelade över hela skaftet, så att de intensivt stimulera i både spetsen och den nedre delen också. Tack vare sin vattentäta finish (IPX7), inbjuder yummy Sunshine även dig att njuta av sensuell njutning i duschen eller i badet.

-Super-stark djup vibration
-Flexibel kropp & vattentät
-Hög kvalitet, mjuk full silikon

De integrerade batterierna i din nya favorit Vibe gör det uppladdningsbart och därför miljövänligt. Om du vill ladda din njutnings bringare via en strömkontakt, den medföljande magnetiska USB-kabeln kan kompletteras med en kommersiellt tillgänglig 5 V stickpropp.

Material
Den hudvänliga silikon tillfredsställer vibbar vinner fällt med en hisnande leverans, satin finish. En vattentät finish (IPX7) kombinerat med en praktisk lås ring tillverkad av reptålig ABS-plast, kärleks leksaker är lätta att rengöra och förbli hygienisk på lång sikt. Det flexibla materialet är underbart hala och anpassar sig snabbt efter din kroppstemperatur. Din vibrator är snabbt och enkelt rengjord med lite tvål och ljummet vatten. För omfattande hygien, kan du sedan ge några sprayer av desinfektionsmedel leksak renare.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel