ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Satisfyer - Vibes Mr. Rabbit Pink
 Satisfyer - Vibes Mr. Rabbit Pink  Satisfyer - Vibes Mr. Rabbit Pink
 Satisfyer - Vibes Mr. Rabbit Pink  

Satisfyer - Vibes Mr. Rabbit Pink

Artikelnr: E28564
 
SEK:389kr
Antal:

Satisfyer - Vibes Mr. Rabbit Pink

Dess två kraftmotorer kommer att ge dig dubbel glädje.

Everybunny behöver Somebunny!
Även om kaniner är inte riktigt din grej, kommer detta fortfarande göra dig lycklig eftersom det skämmer bort dig med oförglömliga flygningar av passion. Dess Silk-matt yta och flexibla skaft och klitoris stimulator gjord av hud-vänlig silikon Nestle elegant mot dina kurvor. På så sätt når de 12 gnistrande vibrations programmen alla dina favoritplatser med imponerande kraft och skämmer bort dig både vaginalt och clitorally-Mr. Rabbit är utrustad med 2 kraftfulla motorer. När det gäller intensiv orgasmer, lita på Mr Rabbit, eftersom han är en kryddad när det gäller älskog-för att inte nämna  "a true Buck. " din heliga av holies kommer att hakas med glädje, lovar!

Kom och spela, Bunny!
Den praktiska hålla ringen med integrerad kontrollpanel kan du hitta din favorit Vibe intuitivt med en knapptryckning, samtidigt som denna stygga kaninen under kontroll-även när det blir särskilt våt och vild. De 12 särskilt kraftfulla vibrations inställningarna erbjuder 6 intensiteter och 6 himmelska rytmer. Tack vare de 2 motorerna, vibbar är perfekt fördelade över hela axeln och klitoris stimulator, ger dig intensiv all-over stimulering. Den vattentäta efter behandling (IPX7) innebär att Mr Rabbit är också din perfekta följeslagare för sensuell njutning i duschen eller i badkaret.

-Super-stark djup vibration
-Flexibel kropp & vattentät
-Hög kvalitet, mjuk full silikon

De integrerade batterierna i din nya favorit Vibe gör det uppladdningsbart och därför miljövänligt. Om du vill ladda din njutnings bringare via en strömkontakt, den medföljande magnetiska USB-kabeln kan kompletteras med en kommersiellt tillgänglig 5 V stickpropp.

Material
Den hudvänliga silikon tillfredsställer vibbar vinner fällt med en hisnande leverans, satin finish. En vattentät finish (IPX7) kombinerat med en praktisk lås ring tillverkad av reptålig ABS-plast, kärleks leksaker är lätta att rengöra och förbli hygienisk på lång sikt. Det flexibla materialet är underbart hala och anpassar sig snabbt efter din kroppstemperatur. Din vibrator är snabbt och enkelt rengjord med lite tvål och ljummet vatten. För omfattande hygien, kan du sedan ge några sprayer av desinfektionsmedel leksak renare.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner