ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Satisfyer - Vibes Power Flower Red
 Satisfyer - Vibes Power Flower Red  

Satisfyer - Vibes Power Flower Red

Artikelnr: E28566
 
SEK:369kr
Antal:

Satisfyer - Vibes Power Flower Red

Vibrationerna av dess fladdrande kronblad kommer att få din kärleksknopp att darras i lustens vindar.

Fladdrande nöjesblad
Var inte 70-talet inspirerande? Bra musik, allt fullt av blommor, fredsälskande människor och fri kärlek överallt - hur underbart! Men det var inte alltid bättre tidigare, för till exempel fanns det inga miljövänliga uppladdningsbara och vattentäta vibratorer gjorda av smidig silikon, som det här fantastiska exemplet här. Som en liten hyllning till Anden av fred, kärlek och Rock'n'Roll skapades Flower Power för att få din knopp att blomstra med glädje. Dess design kombinerar 12 kraftfulla vibrationsprogram med en flexibel axel gjord av smidigt material och en smal, delad spets. Detta resulterar i mångsidiga stimuleringsmöjligheter, eftersom du kan använda Flower Power både vaginalt och för extern stimulering genom att låta dess mjuka kronblad dansa runt din nöjesknopp.

Fred vibbar för din knopp
På den praktiska låsringen med integrerad kontrollpanel kan du hitta ditt favoritprogram intuitivt med en knapptryckning och samtidigt ha ett fast grepp om den blommiga nöjesbrädaren - även när det blir särskilt varmt och vått. De 12 särskilt kraftfulla vibrationsprogrammen består av 6 intensiteter och 6 stickande rytmer. Den kraftfulla motorn fördelar vibbarna idealiskt över hela axeln, så de stimulerar dig intensivt från topp till botten. Tack vare sin vattentäta yta (IPX7) inbjuder Power Flower dig också att njuta av sensuell njutning i duschen eller i badet.

- Superstark djup vibration
- Flexibel kropp & vattentät
- Mjukt silikon av hög kvalitet

De integrerade batterierna i din nya favoritstämning gör det laddningsbart och därför miljövänligt. Om du vill ladda din nöjesbringer via en strömkontakt kan den medföljande magnetiska USB-kabeln kompletteras med en 5 V-strömkontakt som finns i handeln.

Material
De hudvänliga silikon-Satisfyer-vibbarna vinner händerna ner med en hisnande tillförsel, satinfinish. En vattentät finish (IPX7) i kombination med en praktisk hållarring gjord av reptålig ABS-plast, kärleksleksakerna är lätta att rengöra och förblir hygieniska på lång sikt. Det flexibla materialet är underbart hal och anpassar sig snabbt till din kroppstemperatur. Din vibrator rengörs snabbt och enkelt med lite tvål och ljummet vatten. För omfattande hygien kan du sedan ge några sprayer med desinfektionsmedel.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner