ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Satisfyer - Vibes Petting Hippo Fuschia
 Satisfyer - Vibes Petting Hippo Fuschia  Satisfyer - Vibes Petting Hippo Fuschia
 Satisfyer - Vibes Petting Hippo Fuschia  

Satisfyer - Vibes Petting Hippo Fuschia

Artikelnr: E28565
 
SEK:399kr
Antal:

Satisfyer - Vibes Petting Hippo Fuschia

Den mest kraftfulla, men ändå sötaste, G-spot vibrator genom tiderna.

Idealisk för G-spot-stimulering
Hip, Hippo-hurra! Denna trevliga sängkamrat kan inte vänta för att få sökandet efter din hot-spot pågår med sin säck-vänlig Snoot. Med 12 spännande vibrations program såväl som den sensuellt lutande, omfångsrika spetsen och en flexibel axel finns det också all anledning till ren njutning, eftersom den söta G-spot vibratorn massage din heliga av holies med varje trick i boken. På sin praktiska lås ring med integrerad kontrollpanel, kan du hitta din favorit Vibe intuitivt på en knapptryckning och samtidigt hålla den vilda Hippo stadigt i hand-även när det blir särskilt blöt.

Bra vibbar för dig!
De 12 kraftfulla vibrations programmen består av 6 intensiteter och 6 himmelska rytmer. De är perfekt fördelade över hela skaftet, så att vibbar intensivt stimulera i både spetsen och den nedre delen också. 3 kurviga revben på undersidan av skaftet njutning du under den sensuella in-och-ut. Tack vare sin vattentäta finish (IPX7), den petting Hippo inbjuder dig också att njuta av sensuell njutning i duschen eller i badet.

-Super-stark djup vibration
-Flexibel kropp & vattentät
-Hög kvalitet, mjuk full silikon

De integrerade batterierna i din nya favorit Vibe gör det uppladdningsbart och därför miljövänligt. Om du vill ladda din njutnings bringare via en strömkontakt, den medföljande magnetiska USB-kabeln kan kompletteras med en kommersiellt tillgänglig 5 V stickpropp.

Material
Den hudvänliga silikon tillfredsställer vibbar vinner fällt med en hisnande leverans, satin finish. En vattentät finish (IPX7) kombinerat med en praktisk lås ring tillverkad av reptålig ABS-plast, kärleks leksaker är lätta att rengöra och förbli hygienisk på lång sikt. Det flexibla materialet är underbart hala och anpassar sig snabbt efter din kroppstemperatur. Din vibrator är snabbt och enkelt rengjord med lite tvål och ljummet vatten. För omfattande hygien, kan du sedan ge några sprayer av desinfektionsmedel leksak renare.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner