Web Statistics

Gratis frakt   Bäst kundtjänst   Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd  Diskreta paket  

 Satisfyer - Vibes Master Nature
 Satisfyer - Vibes Master Nature  Satisfyer - Vibes Master Nature
 Satisfyer - Vibes Master Nature  

Satisfyer - Vibes Master Nature

Artikelnr: E28563
 
SEK:389:-
Antal:

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Satisfyer - Vibes Master Nature

XXL-vibratorn med rätt mått och rätt teknik.

Imponerande XXL storlek
Stor längtan kräver stora vibrationer! Bra jobb att du har denna generöst proportionerad Gent tillverkad av mjukt, sensuellt silikon till hands när lusten tvättar över dig. Tack vare 12 imponerande kraftfulla vibrationsinställningar samt dess maximala diameter på 4,7 cm och flexibelt skaft med ca. 17 cm insticks längd, lämnar detta lyx preparat inget övrigt att önska. Dess minimalistiska naturliga design, generösa stiliserade glans och lilla kurva för att hitta din G-spot gör det till ett särskilt förföriskt nummer, vilket ger kvinnor som vet vad de vill ha den underbara känslan av att vara helt fyllda.

Befälhavaren har vibbar för dig!
Kan du enkelt hantera de stora grabbarna också? Mycket bra, eftersom den här kommer fint i full fart! På den praktiska låsringen med integrerad kontrollpanel, kan du hitta din favorit Vibe intuitivt genom att trycka på en knapp och samtidigt ha ett fast grepp om den passionerade Pleasure-bringaren-även när det blir särskilt våt och vild. De 12 särskilt kraftfulla vibrations programmen består av 6 intensiteter och 6 himmelska rytmer. De vibbar är perfekt fördelade över hela skaftet, så att de intensivt stimulera i både spetsen och den nedre delen också. Tack vare sin vattentäta finish (IPX7), inbjuder befälhavaren dig också att njuta av sensuell njutning i duschen eller i badet.

-Super-stark, djup vibration
-Flexibel, vattentät kropp
-Mjuk, högkvalitativ 100% silikon

Din nya favorit vibrator har ett inbyggt uppladdningsbart batteri och är därför miljövänlig. Om du vill ladda din leksak via en nätkontakt, den magnetiska USB-kabeln (ingår) kan kompletteras med en vanlig 5V kontakt.

Material
Den hudvänliga silikon av tillfredsställer vibbar Range Poäng tack vare sin hisnande smidig, silkeslen finish. Tack vare sin vattentäta finish (IPX7) och praktiska lås ring tillverkad av reptålig ABS plast, dessa Sexleksaker är lätta att hålla rena, och är lång-senaste hygienisk. Den flexibla material är underbart hala och snabbt anpassar sig till din kroppstemperatur din vibrator kan snabbt och enkelt rengöras med lite tvål och ljummet vatten. För en djupare ren, Följ upp detta med några sprayer av desinfektionsmedel leksak renare.

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel