Web Statistics
 English  Svenska  Norska  Deutsch

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Satisfyer - Vibes Charming Smile Lilac
 Satisfyer - Vibes Charming Smile Lilac  Satisfyer - Vibes Charming Smile Lilac
 Satisfyer - Vibes Charming Smile Lilac  

Satisfyer - Vibes Charming Smile Lilac

Artikelnr: E28561
 
SEK:389:-
Antal:

Satisfyer - Vibes Charming Smile Lilac

Tack vare sin silkes touch-yta blir du omedelbart förförd av dess charm.

Sensuell G-spot stimulering
Varje leende gör världen lite bättre, så denna söta bringaren av glädje bär sitt namn för att hedra goda humör överallt. Vilket egentligen inte är så långt borta, när det kommer runt hörnet till dig med sin ergonomiska kurva: när du har dukat under till sin charm, förför det dig med sin smidiga silke touch yta, tilltalande böjda formen, och 12 hisnande intensiva vibrationer program . Den djärva kombinationen av en flexibel axel och en böjd spets gör det charmiga leende den ultimata G-spot expert som vet exakt vilka knappar att trycka på. Så en sak leder till den andra-som det händer: du två hamnar i sängen, det ger dig oförglömliga orgasmer, och precis som att du är oskiljaktiga. Hur trevligt att tack vare sin kompakta storlek, kan det även leva i handväskan som en sub-brev!

Dags för bra vibbar!
På sin praktiska lås ring med integrerad kontrollpanel, kan du hitta din favorit Vibe intuitivt med en knapptryckning och samtidigt ha ett fast grepp om den passionerade G-spotter-även när det blir särskilt blöt. De 12 kraftfulla vibrations programmen består av 6 intensiteter och 6 himmelska rytmer. De vibbar är perfekt fördelade över hela skaftet, så att de intensivt stimulera i både spetsen och den nedre delen också. Tack vare sin vattentäta finish (IPX7) inbjuder det charmiga leendet dig att njuta av sensuell njutning i duschen eller i badet.

-Super-stark djup vibration
-Flexibel kropp & vattentät
-Hög kvalitet, mjuk full silikon

De integrerade batterierna i din nya favorit Vibe gör det uppladdningsbart och därför miljövänligt. Om du vill ladda din njutnings bringare via en strömkontakt, den medföljande magnetiska USB-kabeln kan kompletteras med en kommersiellt tillgänglig 5 V stickpropp.

Material
Den hudvänliga silikon tillfredsställer vibbar vinner fällt med en hisnande leverans, satin finish. En vattentät finish (IPX7) kombinerat med en praktisk lås ring tillverkad av reptålig ABS-plast, kärleks leksaker är lätta att rengöra och förbli hygienisk på lång sikt. Det flexibla materialet är underbart hala och anpassar sig snabbt efter din kroppstemperatur. Din vibrator är snabbt och enkelt rengjord med lite tvål och ljummet vatten. För omfattande hygien, kan du sedan ge några sprayer av desinfektionsmedel leksak renare.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel