ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Satisfyer Partner Multifun1
 Satisfyer Partner Multifun1  Satisfyer Partner Multifun1
 Satisfyer Partner Multifun1  

Satisfyer Partner Multifun1

Artikelnr: E28559
 
SEK:461kr
Antal:

Satisfyer Partner Multifun1

Fördubbla det roliga med mer än 14 alternativ.

Alla bra saker kommer i tre och vibrerar
Multifunktionen 1 tillfredsställer dig med en mycket speciell form som på ett konstnärligt sätt kan integreras i alla typer av älskling och har tre kraftfulla motorer: Medan en är i den övre huvudkroppen, ger var och en av de andra två nedre punkterna i sina nöjesarmar goda vibbar. Det betyder: Oavsett om, ovanpå, i, under eller mellan - den himmelsblå allroundmannen stimulerar dig som du behöver det! De två nedre motorerna kan styras separat från huvudmotorn, så att båda delarna av vibratorn har 10 spännande vibrationsprogram att erbjuda. Med två knappar kan du skapa så många som 100 kombinationer.

Så många sätt att komma!
När det gäller mångsidighet är silikonpartnerens nöjesbrickare svår att slå: Den rundade formen är mjukt flexibel men är fortfarande robust. Silikonytan på huden glädjer huden med en silkesmatt Silk Touch Finish och har också en delikat fodrad struktur på undersidan av det voluminösa applikatorhuvudet. Om du lägger leksaken runt penis och testiklar under sex uppifrån och låter det lutande huvudet med sin strukturerade sida vända framåt, kommer du att stimulera både hans kronjuveler och din nöjespärla samtidigt. Naturligtvis kan du också vända det hela framåt eller nedåt. Med de två tipsen kan du också göra förspelet särskilt stimulerande och massera bröstvårtor, klitoris eller labia. Till och med G-punkten, mannens perineum eller spetsen på hans penis kan kärleksfullt upptäckas av Multifun 1! Totalt finns det mer än 14 applikationer att utforska - även i badkaret, eftersom Multifun 1 är vattentät (IPX7). Om din nya sängkamrat behöver mer juice, laddar du bara upp den med den medföljande USB-kabeln och ser fram emot nästa omgång!

- för singlar och partners
- 100 vibrationskombinationer
- över 14 ansökningar
- Vattentät till IPX7-klass 3 motorer
- Laddningsbar USB-laddningskabel ingår

Kärlek är när du delar allt - varför inte din favorit sexleksak också? Med denna multifunktionella singel- och partnervibrator får din erotiska samhörighet behagliga aspekter, eftersom den är fylld med obegränsade kreativa applikationer som bara väntar på att bli upptäckta av er ensam eller tillsammans.

Material
Det hudvänliga silikonet får poäng tack vare sin silkeslen, hala känsla. För att njuta av din nya vän under lång tid bör du använda ett vattenbaserat smörjmedel för badrumsspel. Detta skyddar materialet och håller ytan fin och slät. Leksaken kan enkelt rengöras med mild tvål och vatten. För en djupare rengöring bör du också använda en desinfektionsmedel.

Produktinformation:
- Längd: 135 mm
Vikt: 125 g
- Bredd: 65 mm
- Material: Silikon
- Vattentät: Ja
- Batteri: Batteri

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner