ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Satisfyer - Men Masturbator Heat Vibration
 Satisfyer - Men Masturbator Heat Vibration  

Satisfyer - Men Masturbator Heat Vibration

Artikelnr: E28568
 
SEK:599kr
Antal:

Satisfyer - Men Masturbator Heat Vibration

Innovativ uppvärmningsfunktion.

Diskret design för perfekt hantering
Den maskulina designen i elegant svart gör Masturbator till en snygg lekkamrat för moderna killar. Dess idealiska storlek passar perfekt i handen och garanterar trevlig drift, även när det blir vild. Tack vare de uppladdningsbara batterierna, leksaken är inte bara bra för dig, men också gör miljön en tjänst. Om din Playmate behöver mer saft, kan du helt enkelt ladda den med den medföljande magnetiska USB-kabel och Crazy cum turné kan börja om igen.

Bättre än varm äppelpaj.

Den tillfredsställer män värme vibrationer har en innovativ värmefunktion som gör din njutning hisnande realistiskt. Du kan justera värmen funktion med 3 nivåer upp till 40 grader Celsius och låt tröstande värme i mjuk och smidig kärlek tunnel köra dig helt galen. Om du blundar i njutning fyllt ecstasy och du bara låta dig glida till toppen av njutning, kommer du att glömma i en blixt som du fick här med en leksak! Tro inte det? Sedan prova det!

En unik blandning av vaginalt och oralsex.

-Vattentät (IPX7).
-70 vibrations program
-Med värmande funktion
-Hudvänligt silikon
-UppLaddningsBart inklusive USB laddningskabel

Letar du efter en leksak som känns lika bra som en riktigt varm Lay? Din sökning har äntligen kommit till ett, eftersom dina önskemål har besvarats: det finns nu Tillfredsställare män värme vibrationer.

Den mjuka och hudvänliga silikon är underbart smidig, snabbt anpassar sig till din kroppstemperatur, och perfekt komplement med den spännande enastående ABS-plast. För optimal njutning, rekommenderar vi vattenbaserade smörjmedel, som är idealiska för de tillfredsställer män produkter: här kan du välja mellan neutral, kyla och uppvärmning. Ett vattenbaserat smörjmedel skyddar materialet och håller ytan fin och slät. Tack vare den vattentäta finish (IPX7), kan du grundligt rengöra leksaken med ljummet vatten och mild tvål och sedan använda den antibakteriella Tillfredsställare män DesinfektionsMedel spray för omfattande rengöring.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner