ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Satisfyer Pro 4 Couples
 Satisfyer Pro 4 Couples  Satisfyer Pro 4 Couples
 Satisfyer Pro 4 Couples  Satisfyer Pro 4 Couples

Satisfyer Pro 4 Couples

Artikelnr: E27977
 
SEK:460kr
Antal:

Satisfyer Pro 4 Couples

Dags för oförglömliga höjdpunkter, Satisfyer Pro 4 Couples öppnar en ny värld av erotiska spel. Inspirerad av klassiska parvibratorer bärs den under samlag och stimulerar båda parterna samtidigt. Men denna nöjesgivande lekvän har mer att erbjuda än bara en uppmuntrande känsla av täthet, spännande vibrationer och en spännande G-punktmassage: i den typiska stilen hos familjen Satisfyer stimulerar den kvinnans klitoris beröringsfri genom tryckvågor, vilket ger djupare stimulering som leder till flera orgasmer. Nöje garanterad!

En höjdpunkt bland höga poäng!
Den ergonomiska formen och det silkesmjuka silikonöverdraget på Pro 4 Couples säkerställer att det sitter bekvämt i din hand. När den frestande designen har förfört dig kommer du att vara på väg att dela samtidigt extas. Den smalare axeln bärs i slidan och erbjuder 10 kraftfulla vibrationsinställningar som stimulerar både penis och slidan under sex. Medan han njuter av känslan av ökad täthet runt sin penis, njuter hon av det sensuella trycket på hennes G-punkt. Samtidigt förblir en del av den U-formade vibratorn utanför och njuter av hennes klitoris med pirrande tryckvågor som återskapar känslan av oral stimulering. Det förföriska samspelet mellan tryck och sug har 11 inställningar, vilket garanterar en oförglömlig sensuell upplevelse. Det runda silikonfästet omger din klitoris när du kommer till ett beröringsfritt klimax.

De intuitiva kontrollerna låter dig styra vibrations- och tryckvågsinställningarna separat, vilket resulterar i otaliga möjliga kombinationer. Satisfyer Pro 4-paren är också extremt tyst, även om det mycket väl kan locka några ljud från dig! Den vattentäta ytan innebär att den också är den perfekta badkamrat som inbjuder dig att njuta av sensuella nöjen i duschen eller badet.

Material och skötsel
Det utbytbara, hudvänliga silikonfästet för denna Satisfyer-modell är praktiskt och oval. Den friktionsfria ytan på ringen omsluter din kärlekspärla tätt och konstigt. Förstärk dina nöjesupplevelser ytterligare genom att använda ett vattenbaserat smörjmedel. Det integrerade uppladdningsbara batteriet i Satisfyer Pro 4 Couples erbjuder miljövänlig laddning. Om du vill ladda din leksak via en nätkontakt kan den magnetiska USB-kabeln (ingår) kompletteras med en standard 5V-kontakt. Den hudvänliga silikon är extremt lätt att rengöra. Tvätta bara leksaken med ljummet vatten och lite tvål. Tillbehöret är också lätt att ta bort. Avsluta med ett par sprayer med desinfektionsmedel för att säkerställa en noggrann hygien.

- Tryckvågor och vibrationer
- En världsfyrst: det måste-ha för par
- Separat kontrollerbara inställningar
- 2 kraftfulla motorer.
- Vattentät
- Laddningsbar USB-laddningskabel ingår

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner