ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Rookie Penis Pump
 Rookie Penis Pump  

Rookie Penis Pump

Artikelnr: 12646
 
SEK:299kr
Antal:
Rookie Penis Pump

Stig upp till tillfället med Rookie Penis Pump! Överlägsen sug, underbar komfort och ett lätt att använda system kommer att få dig att pumpa som en MVP på nolltid. Denna pump är en penis förbättring pump utformad för att ge dig snabba resultat. Den använder ett vakuum-tätningssystem för att skapa en lufttät tätning runt din penis, öka trycket, och maximera blodflödet. Med tiden, med hjälp av pumpen hjälper dig att maximera din storlek och optimera ditt nöje för bättre erektioner och ett förbättrat kärleksliv.

Den flänsade, klara cylindern skapades för att ge dig ultimat komfort och en fantastisk utsikt över din växande erektion. Den avsmalnande gummihylsan vid cylinderns botten sveper in din penis i komfort och ger ytterligare stimulering medan du pumpar. Vårt överlägsna sugsystem skapar en lufttät tätning för att ge dig de snabbaste och mest effektiva resultaten. Pumpens flexibla, icke-pressande slang gör det enkelt att pumpa i alla dina favoritpositioner. Slangen är löstagbar för att göra rengöring efter din pumpning sessioner enkelt.

Denna pump har en EZ pressa trycklampa så att du kan öka suget på din penis med en enkel klämma. När du är klar med pumpningen släpper en snabbkopplingsventil trycket omedelbart. Din nya pump är redo att rymma din hårdare, längre och tjockare erektion med 7,5 inches i längd och 2,2 inches i bredd. Nå nästa nivå av erektionspotential med denna pump.

Total längd 19 cm - 7,5 tum
Diameter 5,5 cm - 2,2 tum
Vattentät: Nej
Material: ABS Plast

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner