ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Rock Hard Pump Kit
 Rock Hard Pump Kit  Rock Hard Pump Kit
 Rock Hard Pump Kit  Rock Hard Pump Kit

Rock Hard Pump Kit

Artikelnr: 12652
 
SEK:455kr SEK:379kr
Antal:

Rock Hard Pump Kit

Med Rock Hard Pump Kit handlar pumpning inte bara om vinster längre. Detta högkvalitativa sortiment av produkter är designat för att förbättra din erektion och stimulera dina mest känsliga ställen på en gång. Pumpen har en rökt cylinder som gör det enkelt att titta på så att du kan se hur din erektion expanderar. Den använder ett vakuumförseglingssystem för att skapa tryck och öka blodflödet till din penis, vilket utökar både längd och omkrets över tiden. Du kommer att älska de hårdare erektionerna, större storleken och det ökade nöjet som följer!

En avtagbar och mjuk TPR-munk sitter på basen av cylindern för att optimera din njutning och komfort. En flexibel slang gör det enkelt att pumpa i alla dina favoritpositioner. Den lättklämda glödlampan ger optimerade erektioner i din handflata, och en snabbutlösningsventil gör att du enkelt kan avleda trycket på din penis när du har pumpat klart för dagen.

Men detta kit är mer än bara en högkvalitativ pump. Nu kan du njuta av att nå nya nivåer av storlek och nöje medan du använder vår erotiska, justerbara bollspridare i läder. Njut av ökad uthållighet och känslighet medan du pumpar, under solospel eller när du älskar med en partner.

Kanalisera din kinky sida och utforska dina känsliga anala nervändar med den släta och böjliga silikonproben. Anal stimulering väcker din prostata och kan leda till ännu mer explosiva orgasmer. Sätt in din nya sond medan du pumpar eller medan du spelar för förhöjda sensationer och stimulering överallt. Ta din pumpupplevelse till nästa nivå och förlora dig själv i njutning medan du förbättrar din erektion. Prova detta kit själv!

Total längd: 19,75 cm
Diameter: 5,75 cm
Instickslängd: 11,5 cm
Bodysafe: Ja
Material: ABS-plast

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner