ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Rechargeable Roto-Bator Ass
 Rechargeable Roto-Bator Ass  Rechargeable Roto-Bator Ass
 Rechargeable Roto-Bator Ass  

Rechargeable Roto-Bator Ass

Artikelnr: 21630
 
SEK:1407kr
Antal:

Rechargeable Roto-Bator Ass

Gör dig redo för den mest otroliga, mest intensiva, mest avancerade roterande onani någonsin! Den uppladdningsbara Roto-Bator är den ultimata turbodrivna onani som gör allt för dig! Inget mer pumpning, strökning eller klämning - tryck bara på en knapp och njut av en imponerande stimulering som gör att du blir hårdare än någonsin tidigare!

Till skillnad från vanliga strokare som knappt rör sig upp och ner sätter Roto-Bators avancerade rotationsmekanism en helt ny snurr på manlig onani! Med varje varv i den mjuka TPR-hylsan sveper den snäva röven runt de känsliga områdena på din kuk medan de små kittlarna retar och snälla och ger ryggradssnurr som är bättre än den riktiga! Du får otrolig tillfredsställelse när du vill ha det, så länge du vill, utan några strängar fästa!

Drivs av en extremt stark motor, har denna helautomatiserade onani nio spännande rotationsmönster att välja mellan. Varje mönster har en färgglad LED-ljusdisplay som ändrar färg med varje rörelse. Den omvända orationsknappen ändrar omedelbart riktningen för den snurrande nöjeshylsan, så att du kan experimentera med oändliga nöjeskombinationer varje gång du använder den. Den är konstruerad som ingen annan onani på marknaden, med oberoende kontroller för funktion och rotationsriktning.

Tryck på den nedre knappen för att starta Roto-Bator och bläddra igenom alla nio funktioner. Tryck på den övre knappen för att omedelbart vända på ärmens rotationsriktning. Håll strömbrytaren intryckt i tre sekunder för att stänga av enheten. För att ladda din Roto-Bator, anslut den medföljande USB-kabeln till valfri USB-kontakt och låt den laddas i 2 timmar. Körtiden är cirka 1,5 timmar per session. Den långa cylindern och den elastiska hylsan rymmer ett brett utbud av storlekar och omkretsar, var noga med att använda mycket fuktig kroppslotion när du sätter in din penis i nöjeshylsan.

Total längd: 23 cm - 9,25 tum
Diameter: 7 cm - 2,75 tum
Bodysafe: Ja
Material: ABS Plast | TPR | Metall
Nödvändiga batterier: Litiumjon

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner