Web Statistics

Gratis Lieferung  Bester Kundenservice Einfach und sicher Kaufschutz Diskreter Service  

 Rechargeable Roto-Bator Mouth
 Rechargeable Roto-Bator Mouth  Rechargeable Roto-Bator Mouth
 Rechargeable Roto-Bator Mouth  

Rechargeable Roto-Bator Mouth

Artikel: 3000012492
 
SEK:1407:- SEK:1126:-
Anzahl:

Einzelne Pakete

Kostenloser Versand

100% sichere Zahlungen

Jetzt kaufen - in 14 Tagen bezahlen

Zertifizierter E-Commerce

Schneller Kundenservice

Verbraucherschutz

Immer guter preis

 

   
Gör dig redo för den mest otroliga, mest intensiva och mest avancerade roterande vibrerande Masturbator någonsin sett! Den vibrerande Roto-Teazer är den ultimata rörliga Masturbatorn som gör allt arbete för dig! Inga fler pumpning, strykningar, eller klämmande - bara tryck på en knapp och njut av otrolig stimulering som utvecklats för att ge dig hårdare orgasmer än någonsin tidigare!
 
Till skillnad från vanliga strokers som knappt rör sig upp och ner¨så ger den vibrerande Roto-Teazern avancerad rotation och vibration.Mekanismen sätter en helt ny aspekt på manlig onani! Med varje cirkelrörelse av axeln, den super-mjuka silikonhylsan omsluter de känsliga områdena på din kuk medan hundratals små kittlare retar och behagar huvudet, vilket ger nerv stickningar som inte ens en riktig mun kan reproducera! Kombinera förföriska cirkelrörelser med 7 spännande pulseringsmönster som direkt retar ditt huvud, och du har den ultimata handhållna trådlösa masturbatorn.
Du får hands-free tillfredsställelse när du vill, så länge du vill, utan förbehåll!
Drivs av en extremt stark motor och den fullt automatiserade Masturbatorn har nio spännande rotations mönster att välja mellan. Varje mönster har en färgstark LED-ljus display som ändrar färg med varje rörelse. Den omvända orationsknappen ändrar omdelelbart riktning på rotationen av nöjeshylsan, så att du kan experimentera med oändliga nöjeskombinationer varje gång du använder den. Det är konstruerad som ingen annan masturbator på marknaden, med oberoende kontroller för funktion och rotationsriktning.
 
Tryck på den nedre knappen för att starta upp din Roto-Bator och gå igenom alla nio funktioner. Tryck på den övre knappen för att omedelbart ändra rotationsriktning av hylsan. Håll strömknappen i tre sekunder för att stänga av enheten. För att ladda din Roto-Bator, anslut den medföljande USB-kabeln till en USB-kontakt och låt den ladda under 2 timmar. Körtiden är ca 1,5 timmar per session.
 
Den långa cylindern och tänjbara hylsan rymmer ett brett spektrum av storlekar och omfång, bara var noga med att använda massor av Moist Body Lotion när du sätter din penis inne i nöjeshylsan.

Stecker
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Informationen
Social Media
Zahlungsoptionen
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel