ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Recharge Remote Pleasurizer
 Recharge Remote Pleasurizer  Recharge Remote Pleasurizer

Recharge Remote Pleasurizer

Artikelnr: 12833
 
SEK:415kr
Antal:

Recharge Remote Pleasurizer

Öka erotisk tillfredsställelse och utöka njutningen med Silicone Rechargeable Remote Pleasurizer. Den kraftfulla parförstärkaren med 12 funktioner har en unik konturdesign med flimmerspets för att möjliggöra full kontaktstimulering.

Den erotiska vibrerande penisringen är idealisk för alla nöjessökande som vill lägga till intensiva vibrationer till leksakslådan. Ta den här vattentäta vibrerande ringen för ett dopp och omfamna kraftfulla vibrationer i badkaret, duschen eller bubbelpoolen eller använd den lekfulla fjärrkontrollen för att njuta av en räckvidd på upp till 10 meter bort! Den lyxiga silikonringen arbetar för att öka omkretsen, maximera uthålligheten och intensifiera njutningen i varje ögonblick.

Den intimt designade vibrerande massageapparaten pekar ut passionerade vibrationer på intima sweet spots och kommer att öka i intensitet under din nästa ångande tjafs med eller utan fjärrkontrollen. Medan den enkla knappen styr intensiteten och den eleganta teasern ger dig den stimulans du vill ha, minns det integrerade toppmoderna minneschippet precis hur du gillar det genom att börja på den senast använda funktionen.

Det hypoallergena premiumsilikonet är kroppssäkert, oparfymerat och ftalatfritt för att hålla dig mest känsliga fläckar, glada och friska. Ladda upp den förstklassiga vibrerande massageapparaten i silikon på 70 minuter med den medföljande USB-laddningskabeln för att njuta av 55 minuter av höghastighetsstimulering eller 80 minuter av låghastighetsvibrationer.

Total längd: 9 cm
Diameter: 2,5 cm
Instickslängd: 9 cm
Vibrerande: Ja
Vibrationslägen: 12
Vattentålighet: Vattentät
Material: Silikon, ABS Plast / Polyuretan Cote, ABS Plast / Metallic: Plätering
Uppladdningsbar: USB uppladdningsbar
Nödvändiga batterier: Litiumjon
Batterier ingår: Ja

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner