ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 G Rabbit Signature
 G Rabbit Signature  G Rabbit Signature
 G Rabbit Signature  G Rabbit Signature

G Rabbit Signature

Artikelnr: 12441
 
SEK:855kr
Antal:
Rocking G Rabbit Signature

Den lyxiga Jack Rabbit Signature Collection ger spännande fantasier till liv med den sensationella Silicone Rocking "G" Rabbit sexleksy för kvinnor. Den vackert designade intima massageapparaten har 7 lekfulla vibrationsfunktioner och 3 häpnadsväckande masserande g-spothastigheter för en upplevelse för livet. Jack Rabbit dildo skaft thills, medan klitoris vibrator kanin öron tack.

För att maximera och anpassa ditt nöje kan du med den lättsinniga 3-knappars kontrolldynan självständigt använda de många vibrationer och fram och tillbaka gungande spetsalternativen. Medan den retas kanin stimulator flimrar, den böjda spetsen stenar fram och tillbaka för spännande g plats massage. Den sinnligt gungande spetsen har en kraftfull gungande åtgärder för att säkerställa att du alltid träffar precis rätt plats. Den fladdrande öron och näsa av denna förtjusande kanin hus en kraftfull vibration motor leverera lycksalig klitoris stimulering.

De mjuka, flexibla teaservibrationerna kan användas oberoende av gungfunktionen för den ultimata upplevelsen i en anpassningsbar njutningsupplevelse. Den självtätande laddningsporten på basen av den kvinnliga sexleksdjuren låter dig ladda upp din passion på 150 minuter. Använd den eleganta 3-knappars kontrollplattan för att ringa in i över en timmes passionerat nöjesspel. Varför nöja sig med resten när du kan få det bästa; njut av din egen Jack Rabbit från CalExotics!

Total längd 5 x 2 tum - 12,75 x 5 cm
Nödvändiga batterier USB Uppladdningsbara
Vibrationslägen: 7
Hastighetslägen: 3
Vattentät: Ja
Bodysafe: Ja
Material: Silikon

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner