ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Quick Draw Vacuum Pump
 Quick Draw Vacuum Pump  

Quick Draw Vacuum Pump

Artikelnr: 12653
 
SEK:495kr
Antal:
Quick Draw Vacuum Pump

Maximalt resultat med minimal ansträngning är på ditt kommando med Quick Draw Vacuum Pump. Denna högkvalitativa pump erbjuder ett otroligt starkt vakuum och en lättanvänd design som får dig att pumpa upp din storlek och ditt nöje som aldrig förr.

Denna pump skapar en superstark vakuumtätning med bara några snabba drag för att maximera dina resultat och göra din pumpupplevelse enkel. Denna pump använder en vakuum tätning för att öka trycket och blodflödet till din penis; med tiden, Detta gör att din penis att expandera i både längd och omkrets och främjar fastare erektioner omedelbart. Pistolgreppspumpen är enkel att använda. Tryck bara på "trigger" tills du når din ideala trycknivå och låt pumpen arbeta sin magi! När du är klar med pumpningen för dagen bryter en tryckknappssäkerhetsventil vakuumtätningen i cylindern omedelbart. En flexibel och icke-pressande slang gör pumpning i alla lägen enkel. En avtagbar och ombonad latexhylsa gör din pumpupplevelse bekvämare och njutbar än någonsin.

När du är ute efter att gå från att pumpa till spel, silicone Commander erektion förstärkare glider lätt från basen av cylindern till basen av axeln. Håll den surt förvärvade erektionen igång utan avbrott med den stretchiga, uthållighetshöjande commanderen. Praktiska fingergrepp på varje sida av silikonchefen möjliggör enkel justering. Den 9-tums-lång och 2,1-tums bred cylinder är redo att rymma din växande penis. Upplev en bekväm, njutbar och vansinnigt effektiv pumpupplevelse med denna pump!

Total längd 22,75 cm - 9 tum
Diameter 5,25 cm - 2,1 tum
Vattentät: Nej
Bodysafe: Ja
Material: ABS Plast

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner