ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Pump Worx Pro-Gauge Power Pump
 Pump Worx Pro-Gauge Power Pump  

Pump Worx Pro-Gauge Power Pump

Artikelnr: 21222
 
SEK:590kr
Antal:
Pump Worx Pro-Gauge Power Pump

Pumpa upp dina prestationer! Upptäck tjocka, dunkande erektioner som håller och håller med denna professionella Pro-Gauge Power Pump. Utvecklat som ett säkert, prisvärt, icke-kirurgiskt alternativ till dyra medicinska ingrepp och piller, är denna utlösande penispump det enkla sättet att omedelbart förstora din penis utan några negativa biverkningar. Sätt bara in din penis i vakuumcylinderröret, kläm in EZ-grepphandtaget och se din nöjesstång bli större och tjockare än någonsin tidigare! Den mjuka PVC-hylsan bildar en perfekt tätning mot huden och skapar ett kraftfullt vakuum inuti kammaren, vilket tvingar din erektion att snabbt expandera och svälla av kraft.

Den klara vakuumcylindern gör att du kan se din kuk bli större och fetare för varje tryck på spaken, medan den lättlästa mätaren låter dig veta hur mycket tryck du har pumpat. Röret är tillverkat i tjock, akryl av hög kvalitet och markerad med både metriska och amerikanska standardgraderingar för att mäta din tillväxt. Med precisionstrycksmätaren kan du övervaka din pumpförlopp och se mängden vakuumtryck.

När du har nått önskad storlek trycker du helt enkelt på snabbutlösaren på toppen av handtaget för att omedelbart avlasta trycket och du är redo att spela! Använd den medföljande förstärkningsringen för att bibehålla erektionen och förlänga utlösningen. När du är klar tar du bara loss cylindern från slangen och rengöringen gör det enkelt med Pump Worx Toy Cleaner och varmt vatten.

Cylinder: 8,5 'x 2,5' - 21,6 x 6,4
Slang: 23,75 'x 0,3' - 60,3 x 0,8 cm
Utlösare: 6 'x 6,75' - 15,2 x 17,1 cm

Diameter: 1 tum - 2,5 cm
Infällbar längd: 7,75 tum - 19,7 cm
Material: ABS plast, silikon

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner