ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Pump Vibro Pussy Sucker
 Pump Vibro Pussy Sucker  Pump Vibro Pussy Sucker

Pump Vibro Pussy Sucker

Artikelnr: 12421
 
SEK:465kr
Antal:
Pump Vibro Pussy Sucker

Om du letar efter en muntlig upphetsning med en skillnad, är Vibro Pussy Sucker ett måste. En av våra bästsäljare i vår Clitoral Pump samling, denna extremt kraftfull och helt upphetsande för womenis utformad för att ge dig en intensiv och spännande orgasmisk upplevelse, om och om igen.

Med 2 kraftfulla hastigheter som vibrerar och suger för extrem klitoris stimulering, är denna intima massagelektor den perfekta leksaken för en partner på partner förspel eller för att använda på egen hand, när som helst och var som helst. Med en 2 hastighetskontroller har du möjlighet att anpassa din massageupplevelse varje gång, och de kittlande teasers inuti sugkoppen kommer att ge dig den optimala klitoriskontakten för extra stimulering. Koppen har utformats för att passa runt din intima zon på ett ombonat och bekvämt sätt, medan de mjuka och texturerade noderna hjälper till att maximera vibrationerna och koncentrera sig på varje nöjesområde på din kropp.

Den intima pumpen är gjord av ftalatfri PVC och kropp säker ABS-plast så att den kan användas var som helst på huden, och på grund av sin vackra, feminina och eleganta design, gör det för den mest diskreta massageapparat att lagra var som helst i ditt hem. Det är också extremt lätt att bära, så du kan glida in den i handväskan eller bagage för en natt bort. Det är bra att använda hemma eller borta, med eller utan en partner och den intensiva sugande åtgärden kommer att driva dina sinnen vilda! Vi rekommenderar att du använder vår högkvalitativa Universal Lube för att maximera din upplevelse!

Total längd 9,5 cm - 3,75 tum
Diameter 5,75 cm - 2,25 tum
Nödvändiga batterier AA
Batterimängd 2
Batterier ingår Nej
Vibrationslägen: 1
Hastighetslägen: 2
Vattentät: Nej
Bodysafe: Ja
Material: PVC-plast

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner