ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 ME2 Probe Vibrating
 ME2 Probe Vibrating  ME2 Probe Vibrating
 ME2 Probe Vibrating  

ME2 Probe Vibrating

Artikelnr: 12855
 
SEK:499kr
Antal:
Vibrating ME2 Probe

Vibrating ME2 ™ -Probe är den unikt konturerade sonden du har drömt om. Gjord för ömsesidigt tillfredsställt tillfredsställelse skapade bulbous g-spot-massagespets, böjd axel, 7 vibrationsfunktioner och böjd bas nöjesparadiset för två. Känn värmen stiga för dig medan den strukturerade, konturerade basen av denna vibrerande massager kramar om dina intima nöjespunkter och den böjda skaftet och den bulbösa spetsen ger intensiv g -punktstimulering för henne.

Den mångsidiga vibratorformen och konturerade basen gör att du kan sätta in denna sond i din favorit dildosele för handsfree -spel. Använd knappen med enkel knapptryckning för att flimra genom sju intensiva funktioner som vibrationer, eskalering och pulsering. Ladda den vibrerande massageapparaten av högsta kvalitet på 2 timmar med den medföljande USB-laddningskabeln för att njuta av 1,5 timmars höghastighetsstimulering eller 2 timmars vibrationer med låg hastighet.

 Den självtätande laddningsporten och den praktiskt taget sömlösa kroppen gör att du kan bli ångande i och ur vattnet med denna vattentäta sond. Det allergivänliga premiumsilikonet är kroppssäkert, oparfymerat och ftalatfritt för att hålla dig mest känsliga, glada och friska.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner