ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 FF Portable Sex Machine
 FF Portable Sex Machine  FF Portable Sex Machine

FF Portable Sex Machine

Artikelnr: 22108
 
SEK:3767kr
Antal:

FF Portable Sex Machine

När du letar efter en resevänlig sexmaskin som kan arbeta med vilken elektrisk ström som helst i världen är Fetish Fantasy Series International Portable Sex Machine det perfekta valet för omedelbar tillfredsställelse! Till skillnad från större och skrymmande elektriska maskiner, passar den här bärbara sexsimulatorn lätt i din resväska och har en universell strömadapter för att säkert stödja spänningar med flera standarder i nästan alla länder. Med ett inbyggt överspänningsskydd kan den globala omvandlaren njuta av kraftfull och bärbar plug-in-prestanda var som helst i världen!

Låt inte storleken lura dig - det här är den ultimata bärbara toppmoderna sexmaskinen som är byggd för att utföra! Den här kolvdrivna sexmaskinen är bara 9,5 tum lång och väger bara 3 pund. Den har 4 superstarka sugkoppar, 2 utbytbara ftalatfria dildon, 2 justerbara kardborrfot och handbygel, ett bekvämt bärhandtag och en kraftfull USB-driven plug-in vibrator som fungerar som maskinens styrenhet. Perfekt för intern eller extern stimulering, den superstarka styrvibe är gjord av kroppssäker silikon och har separata kontroller för atmosfärens kraft och maskinens intensitet.

Den här kompakta drivenheten har en inbyggd USA-strömsladd och inkluderar en universell nätadapter som gör maskinen kompatibel i, men inte begränsat till, Europa, Storbritannien, Kina, Japan, Mexiko, Sydamerika och Australien. Sexmaskinen fungerar på 100--240V, och genom att välja olika varianter på universaladaptern kommer din bärbara sexmaskin lätt att anpassa sig till alla lands spänningskrav.

Du kan diskret ta med dig maskinen vart du än befinner dig i fullt förtroende utan att oroa dig för strömkompatibilitet eller bärbarhet. Den smidiga, rytmiska tryckningen av den kraftfulla kolvdrivna axeln är programmerad att träffa rätt plats varje gång! Vid den lägsta hastigheten erbjuder Sex Machine 75 dragningar per minut. Med den snabbaste hastigheten är det 183 drag per minut. Till skillnad från alla andra sexmaskiner på marknaden har den internationella bärbara sexmaskinen ett par justerbara kardborreknoppar som gör att användarens fötter kan föra sexmaskinen närmare kroppen för den mest intensiva, handsfree-stimulering som någonsin föreställts. Men den här otroliga sexmaskinen är inte bara en snygg fotfucker - den mångsidiga enheten har 4 sugkoppar och ett reshandtag som ger användarna oändliga möjligheter!

Den USB-drivna plug-in-atmosfären är ett två-i-ett-tillbehör som kombinerar extern stimulering med precisionskontroller. Den snyggt böjda atmosfären vibrerar inte bara - den fungerar också som multihastighetsregulator för sexmaskinens justerbara tryckkraft. Välj en hastighet på vibe-ratten som är rätt för dig och låt maskinens kraftfulla drag få bort dig! Enhetens superstarka sugkoppar håller fast på nästan alla plana ytor - golv, bord, stolar, bänkskivor, väggar eller plattor. Använd maskinen ensam eller med en partner och låt fantasin utforska nya positioner som du aldrig trodde var möjliga!

International Portable Sex Machine kommer i en bekväm läderresväska med ett lås och Moist Keychain. Satsen innehåller också gratis prover av Moist Body Lotion och Refresh Toy Cleaner, samt en gratis fjäderkittling och Satin Love Mask. Den internationella bärbara sexmaskinen innehåller två ftalatfria TPR-dildon som enkelt fästs på maskinens gängade nöjeskolvaxel.

För att rengöra dildorna, skruva bara av dildorna från stålaxeln och tvätta försiktigt med Refresh Toy Cleaner och varmt vatten. TPR-dildon är ftalatfria, latexfria och kroppssäkra. Utan montering krävs är den här högteknologiska International Portable Sex Machine redo att klara sig ur lådan. Anslut helt enkelt den (med eller utan medföljande adapter), spänn fast dina fötter, välj en hastighet på vibe-ratten och njut av den mest realistiska sexmaskinen som någonsin skapats!

INGÅNG: 100-240V

Lila dildo
Längd: 16,5 cm
Bredd: 3,8 cm (1,5 tum)

Realistisk dildo
Längd: 18,4 cm
Bredd: 3,8 cm (1,5 tum)

Vibe-längd: 19,5 cm
Infällbar längd: 4,5 ”(11,4 cm)
Bredd: 3,3 cm

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner