ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Cum Plus Flatpack-Mer sperma

Cum Plus Flatpack-Mer sperma

Artikelnr: E22643
 
SEK:249kr
Antal:

Cum Plus Flatpack

Spermaförstärkare baserad på Zink och Selen

Funktioner:
- Bidrar till en frisk/ normal spermatogenes
- Bidrar till en optimal spermieproduktion
- Hjälper till med den förbättrade fertiliteten
- Stöder friska testosteronnivåer

Cum Plus bidrar till en hälsosam spermierörlighet och kvalitet, samtidigt som det stimulerar spermieproduktionen. Kapslarna stöder testosteronnivån på ett naturligt sätt och har en positiv effekt på fertiliteten, könsorganen och det fysiska välbefinnandet. Regelbunden konsumtion av dessa kapslar bidrar till en hälsosam spermiekvalitet och stimulerar spermieproduktionen. De praktiska flatpacks är särskilt lämpliga för webbbutiker, eftersom de lätt passar genom brevlådan.

Hur fungerar produkten?
Selen bidrar till produktionen av en hälsosam spermiemängd. Detta naturliga mineral innehåller antioxidanter, som bidrar till att stärka immunförsvaret och förbättra den fysiska hälsan. Detta har en positiv effekt på spermieproduktionen och kvaliteten.
Förutom det förbättrar Selen också fertiliteten.

Zink skyddar spermacellerna mot fria radikaler, vilket har en gynnsam effekt på spermiekvaliteten. Zink krävs också för produktionen av testosteron. Detta hormon har en stor effekt på libido.

Vitamin E bidrar till skyddet mot fria radikaler och har därmed en positiv effekt på spermakvaliteten.

L-karnitin är ett viktigt näringsämne för spermieproduktionen. Det bidrar till produktion av spermier med en god rörlighet. Folsyra är involverad i produktionen av nya celler och främjar en hälsosam spermatogenes. Maca Root Powder, Dong Quai och Avena Sativa har en stimulerande effekt på den sexuella lusten och förstärker därför den fysiska prestationen. Den tillsatta Magnesium, Vitamin B6, Vitamin B12, C-vitamin och Grönt te Leaf stödja energiförsörjningen och ger en energisk och vitaliserad känsla.

Innehåll 30 Kapslar

Ingredienser per 3 kapslar: 450 mg Havre (Avena sativa)(GLUTEN), fyllnadsmedel: E460, kapsel E441, 150 mg Maca (Lepidium meyenii), 75 mg Magnesium (Magnesiumoxid) (20% RDA*) 90 mg C-vitamin (L-askorbinsyra) (113% RDA*), 75 mg Grönt te-extrakt, 75 mg Dong Quai (Angelica sinensis), antikakormedel: E570, 22,5 IU TE** E-vitamin (DL-?-tokoferylacetat) (188% RDA*), antikakingmedel: E551, 15 mg L-karnitin (L-carnitrin tatrate), antikakingsmedel: E470b, 9 mg Zink (Zinkoxid) (90% RDA*), 52,5 5 5μg Selenium (L-selenometionin) (95% RDA*), 4,5 mg Vitamin B6 (pyridoxin-HCl) (321% RDA*), 300 μg Folsyra (150% RDA*), 4,5 μg Vitamin B12 (Cyanocobalamin) (180% RDA*).
*RDA = rekommenderad daglig mängd, **TE = tokoferolekvivalent
Rekommenderad användning Ta 3 kapslar en gång om dagen med tillräckligt med vatten. Ta inte mer än 3 kapslar inom 24 timmar. Överskrid inte den rekommenderade dagliga serveringen.

Ytterligare information innehåller Gluten. Detta är en växtbaserade, vitamin, mineral och aminosyra beredning. Ett kosttillskott bör inte användas som ersättning för en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Förvaras svalt och torrt.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner