Web Statistics

Gratis frakt   Bäst kundtjänst   Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd  Diskreta paket  

 Platinum The Tru Curve Purple
 Platinum The Tru Curve Purple  

Platinum The Tru Curve Purple

Artikelnr: 3001012533
 
SEK:755:- SEK:594:-
Antal:

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Från det amerikanska arvet, Doc Johnson, den nya verkligheten i verklighetstrogna material Truskyn, en ikonisk känsla. Aktivt skapar känslan av riktig hud. Truskyn är ren, hygienisk, hälsosam silikon som har handgjorda i en form som emulerar själva huden, ända ner till uppvärmning till din egen kroppstemperatur. 6 tum av sexuell besatthet, säker på att bli din favorit förströelse.

True curve har en smal, krökt form utformad för ren G-Spot tillfredsställelse. Med en sele eller utan, är True Curve ren sensuell njutning.Möt den nya känslan av verklighetstroget material, Truskyn, en ikonisk känsla som du sent kommer att glömma och ofta längta efter. Skapar den rätta känslan av riktig hud och upplevelse.

Truskyn är ren, hygienisk och hälsosam silikon som blivit skapad för att efterlikna hudens verkliga känsla med precision och exakthet, den värms snabbt upp till kroppstemperatur och blir snabbt ett med dig. Tru Curve har en slank och böjd form i toppen för att ge hisnande G-punkts massage, gjord för din personliga erotisk tillfredsställelse och för att maximera din upplevelse. Den är kompatibel med strap-on selar. Gjord med en teknik som har en fast inre kärna och ett mjukare yttre. Allergivänlig. ickeporöst material och är luktfri. Ftalat fri, kroppssäker. Värms snabbt upp till kroppstemperatur.


  • Färg_ Lila
  • Material: Silikon
  • Diameter: 4 cm
  • Längd Toltalt:  16,5 cm
  • Längd skaft: 15 cm
 
Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel