ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Pistol Grip Power Pump
 Pistol Grip Power Pump  Pistol Grip Power Pump

Pistol Grip Power Pump

Artikelnr: 21195
 
SEK:649kr
Antal:
Pistol Grip Power Pump

Upptäck tjocka, dunkande erektioner som håller och håller med den här professionella pistolgreppspumpen. Utvecklad som ett säkert, prisvärt, icke-kirurgiskt alternativ till dyra medicinska ingrepp och piller, är den här handhållna penispumpen det enkla sättet att omedelbart förstora din penis utan några negativa biverkningar. Sätt bara in din penis i vakuumcylinderröret, kläm pistolen -greppshandtag och se hur din nöjesstav sväller av kraft!

Den mjuka PVC -hylsan bildar en perfekt tätning mot huden och skapar ett kraftfullt vakuum inuti kammaren, vilket tvingar erektionen att snabbt expandera sin längd och omkrets. Den klara vakuumcylindern gör att du kan se din kuk bli större och fetare för varje kläm av spaken, medan den lättlästa mätaren låter dig övervaka din pumpning och se mängden vakuumtryck.

När du har nått önskad storlek trycker du bara på snabbkopplingsventilen för att omedelbart avlasta trycket och du är redo att spela! För att förlänga utlösning, skjut den medföljande förbättringsringen över axeln tills den är snygg och tät. Den strama pressen kommer att förlänga cumming, hjälpa till att behålla din erektion och förlänga det roliga.

När du är klar tar du helt enkelt bort cylindern från vakuumslangen och återställer den till en ny kvalitet med Pump Worx Toy Cleaner och varmt vatten.

Total längd 23 cm - 9,25 tum
Diameter 5 cm - 2 tum
Bodysafe Ja
Material ABS Plast | TPR

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner