ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Pillow Talk
 Pillow Talk  

Pillow Talk

Artikelnr: 13360
 
SEK:110kr
Antal:
Pillow Talk

Uppgradera dina förförelsetekniker och kommunikationsförmåga med Pillow Talk. Det enkla att spela, vuxna kul kortspel är utformad för att blåsa nytt liv i lågorna av passion, samtidigt förbättra din intima personliga anslutning. Gjord för 2 spelare, innebär spelet turas om och utforska hemliga önskningar och fantasier. Turas om att släppa hämningar och lära känna varandra på en ny nivå.

Det sinnliga kortspelet består av 2 kortlekar och ett regelhäfte med enkla instruktioner. Korten med standardstorlek mäter en kompakt 6,25" x 3,75" x .75"/16 cm x 9,5 cm x 2 cm och är idealiska för spontant spel var du än går. För att spela för att vinna, blanda korten och ge ut dem. Följ instruktionerna och utforska alla erotiska möjligheter. Turas om att kommunicera och dela.

Kortspelet passar för första gången och erfarna användare. Den enkla, kärleksfulla kommunikation spelet är perfekt för nya älskare och etablerade par som vill förbättra romantisk förening. Varje kort identifierar färska sätt att kommunicera din sensuella njutning vill och behöver din älskare. Använd korten som en del av förspel kul, innan hänge sig åt glödhet kärlek åtgärder. Lite suggestiv och fantasifulla kuddprat spela inte göra någon skada!

Total längd 16 cm - 6,25 tum
Diameter 9,5 cm - 3,75 tum
Vattentät: Nej
Material: Papper

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner