Gratis frakt   Bäst kundtjänst   Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd  Diskreta paket  

 Perfect Bust Gel - 150ml
 Perfect Bust Gel - 150ml  Perfect Bust Gel - 150ml

Perfect Bust Gel - 150ml

Artikelnr: 1x20660086
 
SEK:249:-
Antal:

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Perfekt byst är en kombination av naturliga ingredienser, som tack vare sin styrka hjälper dig att få den idealiska storleken på dina bröst.

Multipath effekt gör att du bygger din kvinnlighet konsekvent och heltäckande. Tack vare utvecklingen av kunskap om hur vår kropp fungerar och de många år av forskning, är lösningen på många kvinnor komplex till hands.


Den unika formulan i perfekt byst:

Hemligheten med perfekt byst komplettera åtgärder ligger i den unika sammansättningen, utvalda endast från naturliga ingredienser baserade på örter. Ingredienser som förs in i kroppen kan stimulera utvidgningen av dina bröst, eftersom de innehåller naturliga hormoner-vegetabiliska-härledda fytoöstrogener beter sig som östrogen som produceras av en kvinnas kropp. Således, på ett naturligt sätt perfekt byst stimulerar dina bröst till naturlig tillväxt, som under mognadsprocessen.

Kraftverk komponenter som används vid beredning prefekten byst styrka har varit känt i århundraden!

Voluplus ™ Voluplus ™ är en patenterad ingrediens med möjlighet att förstora byst volym, bekräftat i laboratorium. Den aktiva substansen i Voluplus ™ är macelignan, naturlig adipogenesis aktivator, effektiv även i låga doser – erhållen från muskot (Myristica doftar Houtt.).

Adipogenesis är en process för att skapa nya adipocyter, nämligen mogna fettceller, som fortsätter under hela livslängden. Macelignan stöder processen för fettansamling i fettceller i bysten.

Den otroliga terapeutiska potentialen i föreningen är relaterad till PPARΓ (peroxisome spridning-aktiverad receptor) aktivering, en receptor i fettvävnaden, som är en viktig regulator av fettceller.

In vivo-och in vitro-studier bekräftar att utan medverkan av dessa receptorer är det omöjligt att få nya fettceller skapade. Den naturliga aktiveringen med mecelignan resulterar i volym ökning av fettvävnaden i bysten, vilket resulterar i SizeUp ™ effekt – Bust storlek ökar inom några månader. Macelignan löses i olja av Macadamia nut, som ger förbättrad penetration, skyddar mot oxidation och samtidigt jämnar ut huden. Macadamia Olja kännetecknas av hög koncentration av enkelomättade fettsyror och hög halt av palmitooleic syra och dess isomerer. Den innehåller mineraler som behövs för processen av adipogenesis (kalium, fosfor, kalcium) och vitaminer (B1 och B2). Enkelomättade fettsyror slätar ut, återfuktar och ger anti-aging åtgärder. De är också en exceptionell matris för aktiva substanser, förbättra deras penetration i bysten.

PÄRLEMOR erhålls från naturliga pärlor, som efter val och desinfektion är marken och microned till en delikat, fin effekt. Pearl pulver är rik på ett unikt protein som heter konhiolin, vilket motsvarar mänskliga keratin och utgör över 50% av massan av pärlor.

Pearl proteinet är byggt av över 20 olika aminosyror, som ansvarar för läkningsprocesser och korrekt metabolism och hydrering av hudceller. Tack vare innehållet i kalcium, pärla pulver i sin kristallina form (aragonite%), Pearl Powder har också Matting effekter, antiseptiska effekter, nyttiga i händelse av hud med tendens till eksem.

Proteiner som finns i pärlemor visar hög affinitet till proteiner av mänsklig hud, tack vare denna affinitet den microned pärlemor har förmågan att penetrera epitelceller, påverkar fasthet och elasticitet i huden, även visar regenerativ och helande Egenskaper. Det lättar missfärgningar och förbättrar nyansen av huden utan att täppa till porerna (det är uncomendogenic). Det absorberar överskott av talg, matta huden, kan användas med alla hy typ. Minskar synbarheten av små rynkor och hudens porer.

RINGBLOMMA blommorna i kruka ringblomma innehåller en blandning av triterpene saponiner, aleanic syraderivat (t. ex. caledulosides A och B) och triterpene alkoholer (t. ex. arnidiol, ferandiol och calenduladiol). Ringblomma och dess bearbetade produkter, tillämpas externt, Visa anti-inflammatoriska, bakteriedödande och fungicid egenskaper. Stort innehåll av provitamin A villkor korrekt epitel tillväxt, motverkar överdriven peeling av epitelet, påskynda granulering och ärrbildning av alla hudskador, även i det inledande skedet av tumör hudförändringar.

De har inte bara medicinsk betydelse, men också en kosmetisk en, eftersom de reglerar och förbättra resorptive egenskaper i huden och skydda den från skadlig påverkan av yttre faktorer. Det rekommenderas för vård av sliten, torr och mycket känslig hud, accelererar regenerering, visar anti-inflammatoriska och vårdande egenskaper. Det eliminerar inflammatoriska tillstånd i huden och ger slappna av.

FUCUS FUCUS (FUCUS blåstång L.) tillhör gruppen av bruna alger. Alger har varit kända och värderade sedan antiken. Det har visat sig att de har starka anticellulit, modellering och remineralisering egenskaper. Fucus återställer hudens balans och förbättrar dess rätta återfuktning.

Den innehåller organisk jod, kalium, alginater, fettsyror, fucosterol, proteiner, kolhydrater (Fucoidan), alginsyra syra och omättade fettsyror. Förbättrar hudens utseende.

CITRON citron är en frukt av citronträd (Citrus limon L.) även känd som ordentlig citron. Det härstammar från sydöstra Kina, men för närvarande finns inte där varken som en vild, eller som en kultiverad anläggning. Tack vare närvaron av citron bioflavonoider och D-limonen, det visar anti-oxidativa och anti-rynkor egenskaper.
    D-limonen-i en huvudsaklig ingrediens i citron eterisk olja, en förening som tillhör gruppen Monoterpenes, som visar antioxidativa, antitumör egenskaper och minskar aktiviteten av en enzym-elastase, vilket också förhindrar nedbrytning av elastin, ett protein som tillsammans med kollagen är ansvarig för fasthet och elasticitet i huden. D-limonen ökar också biotillgängligheten av coenzym Q10.
    Citron bioflavonoider-är främst: hesperidines, naringins och rutins. Dessa föreningar är starka fria radikaler hämmare, sakta ner effekten av enzymer utlösande inflammatoriska processer i huden, lägre kärl genomsläpplighet och stödja kampen mot missfärgningar. Citron bioflavonoider har en positiv inverkan på effektiviteten av vitamin C (askorbinsyra), genom att öka dess biotillgänglighet och stabilitet.

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel