Gratis frakt   Bäst kundtjänst   Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd  Diskreta paket  

 Perfect Fit - Armour Knight XL S/M Waistband Clear

Perfect Fit - Armour Knight XL S/M Waistband Clear

Artikelnr: E25881
 
SEK:982:-
Antal:

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Armour Knight är en seriös ny strap-on på från Perfect Fit. Den är dels förlängare, dels strap-on, och när den bärs, känns den ergonomiska designen som om den är en integrerad del av dig. Den är utformad för män eller kvinnor för att ge din partner de extra inches i sovrummet som de är sugna på. Utformningen av Armour Knight trotsar verkligen kategorisering. Det känns som om du bär en klassisk jock, men du är plötsligt ansluten till en massiv dong.

Den ihåliga dongen är tillverkad av PF Blend, som är en blandning av silikon och TPR. Det känns bra och har en överlägsen flexibilitet, men den är fortfarande fast nog att göra införandet möjligt för en man med hans kuk in i tunneln, eller för kvinnor med öppningen som är tillräckligt stor för att ge tillgång till hennes vagina. Den externa omkretsen för Armour Knight är 16,3 cm och inre omkrets är 12,7 cm. Den införbara längden är 17,8 cm.
För att rengöra, bara knäpp loss Armour Knight från Suspensoiren och använd tvål och vatten. Pansar Knight är säker med vattenbaserade glidmedel. Large - X-Large är för midjanstorlek 89 - 117 cm. Tvätta noggrant med mild tvål och vatten. Denna produkt är inte kompatibel med latexprodukter. Förvara separat
Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel