Gratis Lieferung  Bester Kundenservice Einfach und sicher Kaufschutz Diskreter Service  

 Perfect Fit - Armour Knight XL L/XL Clear

Perfect Fit - Armour Knight XL L/XL Clear

Artikel: E25879
 
SEK:982:-
Anzahl:

Einzelne Pakete

Kostenloser Versand

100% sichere Zahlungen

Jetzt kaufen - in 14 Tagen bezahlen

Zertifizierter E-Commerce

Schneller Kundenservice

Verbraucherschutz

Immer guter preis

 

   
Armour Knight är en seriös ny strap-on på från Perfect Fit. Den är dels förlängare, dels strap-on, och när den bärs, känns den ergonomiska designen som om den är en integrerad del av dig. Den är utformad för män eller kvinnor för att ge din partner de extra inches i sovrummet som de är sugna på. Utformningen av Armour Knight trotsar verkligen kategorisering. Det känns som om du bär en klassisk jock, men du är plötsligt ansluten till en massiv dong.
Den ihåliga dongen är tillverkad av PF Blend, som är en blandning av silikon och TPR. Det känns bra och har en överlägsen flexibilitet, men den är fortfarande fast nog att göra införandet möjligt för en man med hans kuk in i tunneln, eller för kvinnor med öppningen som är tillräckligt stor för att ge tillgång till hennes vagina. Den externa omkretsen för Armour Knight är 16,3 cm och inre omkrets är 12,7 cm. Den införbara längden är 17,8 cm.
För att rengöra, bara knäpp loss Armour Knight från Suspensoiren och använd tvål och vatten. Pansar Knight är säker med vattenbaserade glidmedel. Large - X-Large är för midjanstorlek 89 - 117 cm. Tvätta noggrant med mild tvål och vatten. Denna produkt är inte kompatibel med latexprodukter. Förvara separat.
Stecker
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Informationen
Social Media
Zahlungsoptionen
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel