gratis shipping best kundeservice enkelt og sikkert svensk forbrukerbeskyttelse diskret pakke

 PenisPump -  XL Sucker Svart
 PenisPump -  XL Sucker Svart  PenisPump -  XL Sucker Svart
 PenisPump -  XL Sucker Svart  PenisPump -  XL Sucker Svart

PenisPump - XL Sucker Svart

Artikkel: E22145
 
SEK:322:-
Nummer:

Diskrete pakker

Gratis frakt

100% sikre betalinger

Kjøp nå - betal i 14 dager

Sertifisert e-handel

Rask kundeservice

Forbrukerbeskyttelse

Alltid god pris

 

   

XLsucker - Penis Pump - Svart

Nu är det enklare än någonsin att pumpa din kuk till en större och bättre storlek! Penispumpar är de mest avancerade, icke-kirurgisk erektionsförstärkarna på marknaden. XLsucker är en plast cylinder som passar över din penis och hjälper dig att få erektion – eller en större erektion – genom undertryck. Eftersom luften i cylindern sugs ut så drar vakuum din penis in i cylindern och mer blod rusar in i penis. När du tar bort cylindern, är resultatet en tillfälligt större kuk och en mer imponerande erektion!

Byggd för att lägga till längd och omkrets på penis eller uppnå och behålla en erektion. XLsucker finns i tre färger och levereras med bollpump. XLsucker skapar ett vakuum i kammaren som sedan drar blod till penis vilket gör den större. Pumpanvändare rapporterar vanligtvis en ökning av deras längd eller omkrets efter regelbunden penis pump användning.

För bästa effekt vill du börja långsamt. Applicera lite glidmedel på basen av pumpen för att skapa sug- och en bra tätning. Skjut din penis (men inte testiklarna) i den 5 cm breda, 19,5 cm djupa cylindern, pressa pumpbollen långsamt och titta på din penis som växer. För nybörjare, släpp efter ca 10 minuter med Quick-release ventilen som låter dig styra intensiteten!

Betala mindre än andra pumpar med detta lätt-till-använda one-step enhancement system! Kvalitet och lågt pris i en bra pump! Du finner att pumpa också ökar intensiv känsla för onani eller sex med en partner.

Aldrig pumpa till den punkt där det blir smärtsamt! Att pumpa är tänkt att vara en rolig upplevelse!

Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Støpsel
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Informasjon
Sosiale medier
Betalingsalternativer
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel