ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 PenisPump - XL Sucker Blå
 PenisPump - XL Sucker Blå  PenisPump - XL Sucker Blå
 PenisPump - XL Sucker Blå  PenisPump - XL Sucker Blå

PenisPump - XL Sucker Blå

Artikelnr: E22147
 
SEK:319kr
Antal:

Penis Pump - XL Sucker Blue

Nu är det lättare än någonsin att pumpa din kuk till en större och bättre storlek! Penispumpar är de mest avancerade, icke-kirurgiska erektionsförstärkarna på marknaden. XLsucker är en plastcylinder som passar över din penis och hjälper dig att få erektion – eller en större erektion – genom sugning. När luften i cylindern sugs ut drar vakuumet in din penis i cylindern och mer blod rusar in i penisen. Efter att ha tagit bort cylindern är resultatet en tillfälligt större kuk och en mer imponerande erektion!

Byggd för att lägga till längd och omkrets till penis, eller uppnå och upprätthålla erektion. XLsucker finns i tre färger och levereras med glödlampapump. XLsucker skapar ett vakuum i kammaren som sedan drar blod till penisen vilket gör den större. Pumpanvändare rapporterar vanligtvis en ökning av sin längd eller omkrets efter regelbunden penispumpanvändning.

För bästa effekt vill du börja långsamt. Applicera lite glidmedel på pumpens botten för att skapa sug och en bra tätning. Skjut in din penis (men inte testiklarna) i den 5 cm breda, 19,5 cm djupa cylindern, pressa pumplampan långsamt och se din penis växa. För nybörjare, släpp efter ca 10 minuter med snabbkopplingsventilen som låter dig styra intensiteten!

Betala mindre än andra pumpar med detta lättanvända förbättringssystem i ett steg! Kvalitet och lågt pris i en bra pump! Du kommer att upptäcka att pumpning också ökar intensiva känslor för onani eller sex med en partner.

Pumpa aldrig till den grad att det blir smärtsamt! Pumpning är tänkt att vara en rolig upplevelse!

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner