ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Penis XL Duo Large pack

Penis XL Duo Large pack

Artikelnr: E2371992599
 
SEK:658kr SEK:628kr
Antal:

Penis XL Duo Large Pack

Hårdare, starkare, längre varaktig erektion utan kladd och krångel. Penis XL Cream är utformad för att masseras direkt på  penis, stimulerar extra blodflöde och förbättra den hårdheten och uthållighet i din erektion.

Stimulerar manliga könsorgan och sexuell kraft

Funktioner:

-Stöder könsorganet

-Förbättrar aktivitet hos hormoner

-Stimulerar sexuell kraft

-Bättre blodflöde till penis

Penis XL är ett kosttillskott tabletter stimulerar manliga könsorgan. Dessa unika tabletter innehåller en balanserad blandning av ingredienser, som främjar manlighet. Dessa tabletter säkerställer ett förbättrat blodflöde till och i penis, vilket optimerar storleken på erektionen. Förutom det så innehåller Penis XL tabletter också flera aktiva ingredienser för att öka kraften, lusten, potensen och libido.

 

Hur fungerar produkten?

LH stimulerar produktionen av testosteron i testiklarna hos män. Högre nivåer av testosteron bidrar till fysisk styrka, energi och libido. Detta har en positiv effekt på att erhålla och bibehålla en erektion.

Siberian Ginseng hjälper till att reglera utsläpp av sexuella hormoner och förbättrar sexuella önskningar för att stödja libido.

L-arginin är en aminosyra, som slappnar av musklerna och främjar blodflödet till manliga könsorganen. 

Muira Puama förbättrar också blodcirkulationen i kroppen och bidrar till ett förbättrat blodflödet till manliga könsorgan och penis. Penis optimeras i storlek, eftersom blodflödet stimuleras optimalt.

Ingredienser per 2 tabletter: 400 mg Siberian ginseng (Eleutherococcus senticosus); 210 mg kalcium (kalciumkarbonat) (26% RDI *); fyllnadsmedel: E460; 200 mg L-arginin; 150 mg muira puama (ptychopetalum olacoides); ;, klumpförebyggande medel: E570, E466; ytbehandlingsmedel: hydroxipropylmetylcellulosa; klumpförebyggande medel: E551, E470b. 

* RDI = rekommenderat dagligt intag.

Rekommenderad användning ta en gång per dag: 2 tabletter med tillräckligt med vatten. Överskrid inte rekommenderad daglig dos. 

Kosttillskott. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kostillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balaserad kost och en hälsosam livsstil.   Effekten av denna produkt varierar för den enskilde individen och ett visst resultat kan aldrig garanteras.   Förvaras oåtkomligt för små barn.

Innehåll:  60 tabletter och 50 ml kräm

 

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Vi rekommenderar:
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner