ClickCease
 English  Svenska  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis Lieferung Bester Kundenservice Einfach und sicher Kaufschutz Diskreter Service

 Penis XL Flatpack - 60 tabs

Penis XL Flatpack - 60 tabs

Artikel: E22644
 
EUR:33 €
Anzahl:

Penisförstoring XL tabletter

Kostillskott somstimulerar manliga könsorgan och sexuell kraft

Funktioner:

-Stöder könsorganet

-Förbättrar aktivitet hos hormoner

-Stimulerar sexuell kraft

Penis XL tabletter stimulerar manliga könsorgan. Dessa unika tabletter innehåller en balanserad blandning av ingredienser, som främjar manlighet. Dessa tabletter säkerställer ett förbättrat blodflöde till och i penis, vilket optimerar storleken på erektionen. Förutom det så innehåller Penis XL tabletter också flera aktiva ingredienser för att öka kraften, lusten, potensen och libido.

Hur fungerar produkten?

LH stimulerar produktionen av testosteron i testiklarna hos män. Högre nivåer av testosteron bidrar till fysisk styrka, energi och libido. Detta har en positiv effekt på att erhålla och bibehålla en erektion.

Siberian Ginseng hjälper till att reglera utsläpp av sexuella hormoner och förbättrar sexuella önskningar för att stödja libido.

L-arginin är en aminosyra, som slappnar av musklerna och främjar blodflödet till manliga könsorganen. 

Muira Puama förbättrar också blodcirkulationen i kroppen och bidrar till ett förbättrat blodflödet till manliga könsorgan och penis. Penis optimeras i storlek, eftersom blodflödet stimuleras optimalt.

Ingredienser per 2 tabletter: 400 mg Siberian ginseng (Eleutherococcus senticosus); 210 mg kalcium (kalciumkarbonat) (26% RDI *); fyllnadsmedel: E460; 200 mg L-arginin; 150 mg muira puama (ptychopetalum olacoides); , klumpförebyggande medel: E570, E466; ytbehandlingsmedel: hydroxipropylmetylcellulosa; klumpförebyggande medel: E551, E470b. 

* RDI = rekommenderat dagligt intag.

Rekommenderad användning ta en gång per dag: 2 tabletter med tillräckligt med vatten. Överskrid inte rekommenderad daglig dos. 

Kosttillskott. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kostillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balaserad kost och en hälsosam livsstil.   Effekten av denna produkt varierar för den enskilde individen och ett visst resultat kan aldrig garanteras.   Förvaras oåtkomligt för små barn.

Innehåll 60 tabletter

Einzelne Pakete

Kostenloser Versand

100% sichere Zahlungen

Jetzt kaufen - in 30 Tagen bezahlen

Zertifizierter E-Commerce

Schneller Kundenservice

Verbraucherschutz

Immer guter preis

 

   

Kunden, die dieses Produkt gekauft haben, haben auch folgende Produkte gekauft:
Stecker
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Informationen
Social Media
Zahlungsoptionen
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner