ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 PenimaX Penis Fit 60 Tabs

PenimaX Penis Fit 60 Tabs

Artikelnr: 92616
 
SEK:349kr
Antal:

PenimaX Penis Fit Tabs 60 tabletter

Penimax Penis Fit 60 kostillskott piller ökar din libido och det stimulerar en större, hårdare och längre bestående erektion. Det är en kur och behöver 1-3 veckor innan det börjar fungera. Alla ingredienser är naturliga.

Dosering: Ta 2 tabletes en gång om dagen med tillräcklig mängd vatten. överstig inte de rekommenderade doserna. Förvara utom räckhåll för barn.

Hur fungerar Penis Fit ? Storleken på din penis bestäms av den mängd blod som du kan hålla i Corpora Cavernosa (svällkropparna). När du blir väckt ditt blod så kommer det in i penis och fylla kamrarna inuti svällkropparna tills du har en erektion. Ju mer blod inne i kammaren, desto större blir din penis storlek .

Penis Fit potent manliga förbättringsformel använder en anpassad blandning av RX kvalitet farmaceutiska substanser och extrakt som hjälper din penis storlek i två steg. Först, genom att öka blodflödet. För det andra, genom att sträcka väggarna i ditt Corpora Cavernosa (svällkropparna) som ökar volymen av blod din penis kan hålla under en erektion. Formeln ökar också libido, som kommer att hjälpa några människor "komma på humör" för dem som kämpar med att få en erektion.

Ingredienser:  400 mg sibirisk ginseng (eleutherococcus senticosus), 210 mg kalciumkarbonat (26% ADH *), 200 mg L-arginin, bulkmedel: E460, 150 mg Muira puama (ptychopetalum olacoides),bulkmedel: E466, antikroppsmedel, E570, hydroxipropylmetylcellulosa, carnaubawas, antikroppsmedel, E551, E572

Kosttillskott. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kostillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balaserad kost och en hälsosam livsstil.   Effekten av denna produkt varierar för den enskilde individen och ett visst resultat kan aldrig garanteras.   Förvaras oåtkomligt för små barn.

 

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Vi rekommenderar:
Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner