Gratis frakt   Bäst kundtjänst   Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd  Diskreta paket  

 Penilarge 3 burkar - spara 35%
 Penilarge 3 burkar - spara 35%  Penilarge 3 burkar - spara 35%
 Penilarge 3 burkar - spara 35%  

Penilarge 3 burkar - spara 35%

Artikelnr: 3x206600688
 
SEK:1497:- SEK:1109:-
Antal:

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Penilarge ™ är ett kosttillskott som erkänns av den sexuella hälsoseriens varumärke, som har funnits på marknaden i över 10 år.

Penilarge är ett revolutionerande kosttillskott baserat på naturliga växtbaserade ingredienser som hjälper dig att maximera penis storlek du förtjänar.

Penilarge är en kombination av naturliga ingredienser, som tack vare sin styrka kommer att hjälpa dig bokstavligen att Gut ditt sexliv. Multi-Track åtgärder gör du bygga din manlighet konsekvent och heltäckande. Föreningar som ingår i Penilarge är kända för att verka på det vaskulära systemet i penis, som i samband med stimulering fungerar som en pump förstora sin volym. På vilket sätt? De reglerar metabolismen av kväveoxid.

De aktiva föreningar som ingår i Penilarge:

  • hjälpa till att reglera det endokrina
  • stöd cardiovasular systemet
  • förbättra blodflödet genom penis
  • normalisering av lagen om centralanervsystemet

PENILARGE otroliga effektivitet är ett resultat av synergieffekterna, som har uppnåtts tack vare den lämpliga andelen och den högsta, kontinuerligt förbättrade kvaliteten.

Hemligheten med PENILARGE är formuleringen, utarbetas i minsta detalj. Komponenter som används för tillverkning är naturliga och högsta kvalitet ingredienser med kroppen stödjande egenskaper. Gelen innehåller substanser som har en positiv inverkan på förbättringen av sexualliv

PENILARGE är en högkvalitativa produkter som, i motsats till många andra formuleringar som finns på marknaden, är helt naturliga. Växtbaserade ingredienser den innehåller erhålls från ekologiskt odlade örter. Korrekt odling, skörd och bearbetning uppfyller kraven i ISO 22000-standarden, HACCP-standarderna och det nederländska garantisystemet för NZVT kosttillskott garanterar produktens högsta kvalitet. De första effekterna kan inträffa efter de första veckorna.

Ingredienser i 2 kapslar:

L arginin MDI (200mg)

Rot extrakt av Siberian ginseng (400mg)

Maca rot extrakt (200mg)

Koreanska ginseng (150mg)

Riktning för användning: 1 -2 kapslar per dag med tillräcklig mängd vatten.  Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.

Kosttillskott.  Rekommenderad dos bör ej överskridas.  Kostillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balaserad kost och en hälsosam livsstil.  Effekten av denna produkt varierar för den enskilde individen och ett visst resultat kan aldrig garanteras.  Förvaras oåtkomligt för små barn.

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel