ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Partner Box 3
 Partner Box 3  Partner Box 3
 Partner Box 3  Partner Box 3

Partner Box 3

Artikelnr: 34046
 
SEK:1029kr SEK:915kr
Antal:

Partner Box 3

Få allt du vill ha och mer med Partner Box 3! Partner Box 3 är den perfekta lösningen för dig: få tre produkter bekvämt förpackade tillsammans, vilket hjälper dig både i ditt sökande efter den perfekta kvällen och den perfekta presenten till din älskare! Partner Box 3 innehåller tre partnerkompatibla produkter, Royal One, Sexy Secret och Double Joy!

Royal One är en stretchig men säker c-ring med stor yta idealisk för partnerstimulering. Sexy Secret är en bärbar trosvibrator, utrustad med en magnet för att säkert hålla enheten på plats bekvämt. Double Joy är en flexibel U-formad produkt som kan passa tillsammans med din partner under penetrerande sex. Bluetooth-aktiverad, Royal One, Sexy Secret och Double Joy lägger till ekosystemet av produkter som ansluter till den prisbelönta, gratis Satisfyer Connect-appen, vilket ger dig möjlighet att ta kontroll över ditt nöje och börja din resa medan du är på gå. Använd Satisfyer Connect tillsammans genom att styra varandras enheter från andra sidan bordet, rummet eller till och med världen!

Royal One, Sexy Secret och Double Joy är gjorda av kroppssäker silikon, är laddningsbara och vattentäta (IPX7) och redo för alla dejtkvällsäventyr du är redo att ta med dem på! Hitta den ultimata mixen med Partner Box 3.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner