Gratis frakt   Bäst kundtjänst   Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd  Diskreta paket  

 HOT OCTOPUSS - PULSE III SOLO
 HOT OCTOPUSS - PULSE III SOLO  HOT OCTOPUSS - PULSE III SOLO
 HOT OCTOPUSS - PULSE III SOLO  

HOT OCTOPUSS - PULSE III SOLO

Artikelnr: E26448
 
SEK:891:-
Antal:

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Vad är puls? – aka The Guybrator

Först och främst PULSE är en flerfaldigt prisbelönt manlig stimulator som använder oscillationer för att stimulera mannen. Detta är PULSS primära funktion och vad skiljer det från alla leksaker som har kommit före den.

Förutom att vara nästa generation av manliga Sexleksaker, är puls III duon också en revolutionerande leksak för par. Extremt mångsidig, puls III duon kan användas som en massageapparat eller som en fantastisk-hands-free-tillägg till förspel.

En extra fördel av PULSS design är att mannen inte behöver ha en erektion att använda den. Detta tillåter användaren att njuta av känslan av göras hård men å andra sidan, erbjuder fantastiska möjligheter för män som lider av erektil dysfunktion (ED). När det gäller puls III duon så kan paret kan komma närmare upplevelsen av att ha bra sex än någonsin.

Vad är nytt för puls III?
-PULS III nu ståtar med state-of-the-art magnetiska laddning
-PULS III är 25% mer kraftfull
-PULS III innehåller en Turbo funktion – tryck och håll knappen () gå direkt till maximal effekt
-PULS III innehåller en anti stall sensor som driver extra kraft till PulsePlate när du behöver det mest
-PULS III DUO levererar nu ännu mer kontroll för partnern-justeras via fjärrkontroll

Vad är nytt– puls III SOLO & puls III DUO
Medan puls III SOLO har skapats exklusivt för manlig solo lek så har puls III duon utformats särskilt med par i åtanke. Även om de manliga erfarenheter kommer vara identiska med både leksaker så har puls III duon en mjuk vibrerande undersida som partnern kan självständigt styra via fjärrkontrollen. Både leksaker är 100% vattentäta och erbjuder fem stimuleringslägen med justerbar intensitet för mannen.

PULS som Solo leksak för män – puls III SOLO & puls III DUO
År av medicinsk forskning har identifierat att vibrationer som tillämpas på ett mycket konkret sätt kan göra att en man får utlösning ofrivilligt. PULS har utnyttjat denna vetenskap genom dess oscillerande PulsePlate, utformad för att leverera det mest kraftfulla och unika orgasm du någonsin upplevt.

Som solo leksak, kan PULSE användas på två sätt. För det första, när den används med smörjmedel så blir puls en revolutionerande nästa generations masturbator. Alternativt, smörjmedel-fri, pulsen är mer som en statisk stimulator. I det här fallet ger PulsePlate stimulering direkt till frenulum. Denna känsla kommer att vara helt annorlunda till något upplevt tidigare: testare har sagt oss att de upplevde en mer kraftfull och långvarig orgasm och att det är som att lära sig att onanera över igen.

De två olika upplevelser får du med och utan smörjmedel innebär att äga PULSE är som att ha två leksaker i en.

PULS som ett par leksak – puls III DUO
PULSE III duon bärs av honom, njöts av båda, och är en revolution för par med sexleksaker. Otroligt sexig och intim, puls III DUO är en unik handsfree upplevelse som lämnar dig fri att fokusera helt på varandra.

Njut av de mest fantastiska samtidiga orgasmer: PULSE III DUO blir förspel till huvudtävlingen. Roliga, unika och otroligt sensuell, puls III DUO, med mjuk silikon undersidan och fjärrkontroll, kan användas från slapp eller upprätt, under förspel och även under grund penetration och i många lägen.

Vad är PulsePlate teknik?
PulsePlate teknik är det patenterade systemet puls använder för att leverera hög amplituds svängningar i stället för låg amplitud vibrationer.

Medicinsk forskning har identifierat att svängningar som tillämpas på ett mycket konkret sätt kan skapa otroligt djup och kraftfull orgasmer för en man. PULS har utnyttjat denna vetenskap genom dess PulsePlate.

Oscillatorer är vanliga i den vetenskapliga världen; PULS är emellertid först att föra denna teknik till den bredare manliga sexleksaksmarknaden. Till skillnad från vibratorer så levererar puls kraftfulla och djupt hög amplitud vågor direkt till mannens mest känsliga området, hans frenulum.

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel