ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Hot Octopuss - Pulse III Duo
 Hot Octopuss - Pulse III Duo  Hot Octopuss - Pulse III Duo
 Hot Octopuss - Pulse III Duo  Hot Octopuss - Pulse III Duo

Hot Octopuss - Pulse III Duo

Artikelnr: E26449
 
SEK:1153kr SEK:1025kr
Antal:
Aktuella recensioner: 1

Hot Octopuss - Pulse III Duo

Vad är PULSE? - aka The Guybrator

Först och främst är PULSE en prisbelönt manlig stimulator som använder svängningar för att stimulera mannen. Detta är PULSEs primära funktion och vad som skiljer den från alla leksaker som har kommit före den.

Förutom att vara nästa generation inom manliga sexleksaker, är PULSE III DUO också en revolutionerande leksak för par. PULSE III DUO är extremt mångsidig och kan användas som en massager eller som ett fantastiskt handsfree-tillägg till förspel.

En extra fördel med PULSE: s design är att mannen inte behöver en erektion för att använda den. Å ena sidan gör det att användaren kan njuta av känslan av att bli hård men å andra sidan erbjuder det fantastiska möjligheter för män som lider av erektil dysfunktion (ED). När det gäller PULSE III DUO kan paret komma närmare känslan av att älska än någonsin tidigare.

Vad är nytt för PULSE III?
- PULSE III har nu toppmodern magnetisk laddning
- PULSE III är 25% kraftfullare
- PULSE III inkluderar en turbofunktion - tryck och håll ned (+) -knappen för att gå direkt till maximal effekt
- PULSE III innehåller en anti-stall-sensor som driver extra kraft till PulsePlate när du behöver det mest
- PULSE III DUO levererar nu ännu mer kraft för kvinnan justerad via fjärrkontroll

Introduktion - PULSE III SOLO & PULSE III DUO
Medan PULSE III SOLO har skapats exklusivt för manligt solo-spel, har PULSE III DUO utformats speciellt med tanke på par. Även om den manliga upplevelsen kommer att vara identisk med båda leksakerna har PULSE III DUO en mjuk vibrerande undersida som kvinnan oberoende kan styra via fjärrkontrollen. Båda leksakerna är 100% vattentäta och erbjuder fem stimuleringslägen med justerbar intensitet för mannen.

PULSE som en ensam leksak för män - PULSE III SOLO & PULSE III DUO
År av medicinsk forskning har identifierat att vibrationer som appliceras på ett mycket specifikt sätt kan få en man att ejakulera ofrivilligt. PULSE har utnyttjat denna vetenskap genom sin oscillerande PulsePlate, utformad för att leverera den mest kraftfulla och unika orgasm du någonsin har upplevt.

Som en solo-leksak kan PULSE användas på två sätt. För det första, när det används med smörjmedel blir PULSE en revolutionerande nästa generations onani. Alternativt, smörjmedelfri, är PULSE mer som en statisk stimulator. I detta fall ger PulsePlate stimulering direkt till frenulum. Denna känsla kommer att vara helt annorlunda än vad som upplevts tidigare: testare har sagt till oss att de upplevt en mer kraftfull och långvarig orgasm och att det är som att lära sig onanera om igen.

De två olika upplevelserna du får med och utan smörjmedel innebär att äga PULSE är som att ha två leksaker i en.

PULSE som ett parleksak - PULSE III DUO
Bärs av honom, åtnjutas av båda, är PULSE III DUO en revolution i parens sexleksaker. Otroligt sexig och intim, PULSE III DUO är en unik handsfree-upplevelse som ger dig frihet att fokusera helt på varandra.

Njut av de mest fantastiska samtidiga orgasmerna: PULSE III DUO förvandlar förspel till huvudevenemanget. Rolig, unik och otroligt sensuell, PULSE III DUO, med sin mjuka silikonundersida och fjärrkontroll, kan användas från slapp eller upprätt, under förspel och till och med under grund penetration och i många positioner.

Vad är PulsePlate-teknik?
PulsePlate-tekniken är det patenterade systemet som PULSE använder för att leverera svängningar med hög amplitud snarare än vibrationer med låg amplitud.

Medicinsk forskning har identifierat att svängningar som tillämpas på ett mycket specifikt sätt kan skapa otroligt djupa och kraftfulla orgasmer för en man. PULSE har utnyttjat denna vetenskap genom sin PulsePlate.

Oscillatorer är vanliga i den vetenskapliga världen; PULSE är dock den första som tar denna teknik till den bredare marknaden för manliga sexleksaker. Till skillnad från vibratorer levererar PULSE kraftfulla och djupa högamplitudvågor direkt till mannens mest känsliga område, hans frenulum.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner