Web Statistics

Gratis Lieferung  Bester Kundenservice Einfach und sicher Kaufschutz Diskreter Service  

 HOT OCTOPUSS - PULSE III DUO
 HOT OCTOPUSS - PULSE III DUO  HOT OCTOPUSS - PULSE III DUO
 HOT OCTOPUSS - PULSE III DUO  HOT OCTOPUSS - PULSE III DUO

HOT OCTOPUSS - PULSE III DUO

Artikel: E26449
 
SEK:1123:- SEK:1025:-
Anzahl:
Aktuelle Meinungen: 1

Einzelne Pakete

Kostenloser Versand

100% sichere Zahlungen

Jetzt kaufen - in 14 Tagen bezahlen

Zertifizierter E-Commerce

Schneller Kundenservice

Verbraucherschutz

Immer guter preis

 

   

HOT OCTOPUSS - PULS III DUO - Remote

Vad är Pulse? – också känd som The Guybrator

Först och främst PULSE är en flerfaldigt prisbelönta manliga stimulator som använder oscillationer för att stimulera mannen. Detta är PULSS primära funktion och vad skiljer den från alla leksaker som har kommit före det.

Förutom att vara nästa generation i manliga Sexleksaker, är puls III duon också en revolutionerande leksak för par. Extremt mångsidig, puls III duon kan användas som en massageapparat eller som ett fantastisk handsfree tillägg till förspel.

En extra fördel av PULSS design är att mannen inte behöver ha en erektion att använda den. Dels Detta tillåter användaren att njuta av känslan av göras hård men å andra sidan, erbjuder den fantastiska möjligheter för män som lider av erektil dysfunktion (ED). När det gäller puls III duo kan paret komma mer närma känslan av att göra kärlek än någonsin.

Vad är nytt för puls III?
-PULS III nu ståtar med state-of-the-art magnetiska laddning
-PULS III är 25% mer kraftfull
-PULS III innehåller en Turbo funktion – tryck och håll knappen () gå direkt till maximal effekt
-PULS III innehåller en anti stall sensor som driver extra kraft till PulsePlate när du behöver det mest
-PULS III DUO levererar nu ännu mer makt för partnern-justeras via fjärrkontroll

Introducerar – puls III SOLO & puls III DUO
Medan den puls III SOLO har skapats exklusivt för manlig sololek, har puls III duon utformats särskilt med par i åtanke. Även om de manliga erfarenheter kommer vara identiska med både leksaker, har puls III duon en mjuk vibrerande undersida som partnern kan självständigt styra via fjärrkontrollen. Båda leksakerna är 100% vattentäta och erbjuder fem stimuleringslägen med justerbar intensitet för mannen.

PULS som Solo leksak för män – puls III SOLO & puls III DUO
År av medicinsk forskning har identifierat att vibrationer som tillämpas på ett mycket konkret sätt kan göra att en man får utlösning ofrivilligt. PULS har utnyttjat denna vetenskap genom dess oscillerande PulsePlate, utformad för att leverera det mest kraftfulla och unika orgasm du någonsin upplevt.

Som solo leksak, kan PULSE användas på två sätt. För det första, när den används med smörjmedel så blir Pulse en revolutionerande nästa generations masturbator. Alternativt, smörjmedel-fri, Pulse är mer som en statisk stimulator. I det här fallet ger PulsePlate stimulering direkt till frenulum. Denna känsla kommer att vara helt annorlunda än något du upplevt tidigare: testare har sagt oss att de upplevde en mer kraftfull och långvarig orgasm och att det är som att lära sig att onanera över igen.

De två olika upplevelser får du med och utan smörjmedel innebär att äga PULSE är som att ha två leksaker i en.

PULS som ett par leksak – puls III DUO
PULSE III duon bärs av honom, njuts av båda, och är en revolution för par med sexleksaker. Otroligt sexig och intim, puls III DUO är en unik handsfree upplevelse som lämnar er fria att fokusera helt på varandra.

Njut av de mest fantastiska samtidiga orgasmer: PULSE III DUO blir förspel till huvudtävlingen. Roligt, unikt och otroligt sensuellt, puls III DUO, med mjuk silikon undersida och fjärrkontroll, kan användas från slapp eller upprätt, under förspel och även under grund penetration och i många lägen.

Vad är PulsePlate teknik?
PulsePlate teknik är det patenterade systemet Pulse använder för att leverera hög amplitud svängningar i stället för låg amplitud vibrationer.

Medicinsk forskning har identifierat att svängningar som tillämpas på ett mycket konkret sätt kan skapa otroligt djupa och kraftfulla orgasmer för en man. PULS har utnyttjat denna vetenskap genom dess PulsePlate.

Oscillatorer är vanliga i den vetenskapliga världen; PULS är emellertid först med att föra denna teknik till den bredare manliga sexleksaksmarknaden. Till skillnad från vibratorer så levererar Pulse kraftfulla och djupt hög amplitudsvågor direkt till mannens mest känsliga området, hans frenulum.

Kunden, die dieses Produkt gekauft haben, haben auch folgende Produkte gekauft:
Stecker
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Informationen
Social Media
Zahlungsoptionen
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel