Web Statistics

gratis shipping best kundeservice enkelt og sikkert svensk forbrukerbeskyttelse diskret pakke

 Nexus - Revo Intense

Nexus - Revo Intense

Artikkel: E24803
 
SEK:1279:-
Nummer:

Diskrete pakker

Gratis frakt

100% sikre betalinger

Kjøp nå - betal i 14 dager

Sertifisert e-handel

Rask kundeservice

Forbrukerbeskyttelse

Alltid god pris

 

   
Nexus Revo Intense levererar precisionsstimulans till prostatan för dem som vill ha en mer intensiv körning. Utformad för att bokstavligen låsa in i den maskulina formen och direkt stimulera prostatan och perineum samtidigt, är Revo den mest intensiva någonsin! Revo Intense är en innovativ roterande och vibrerande prostata massager som ger en riktigt djup stimulerande massage. Välj mellan 2 axelrotationshastigheter och samtidigt njut av ett urval av 3 inställningar som levererar vibrationer mellangården.
Med Revo Intense finns det inget behov av batterier. Helt enkelt ladda den med en magnetisk USB-laddare som ingår och du kommer att få 10 timmars lek efter fyra timmars laddtid. Revo Intense är tillverkad av silkeslen silikon som är allergitestad och som lätt kan rengöras och har en plastbas för att göra den enkel att hantera. Den är vattenavvisande så att du kan rengöra den lätt men ska du inte dränka den i vatten.
- 6 Stimulation Modes - 2 axelrotationshastigheter - Ergonomiskt Profil - 100% silikon Skaft - USB uppladdningsbar - Stänksäker - 10 timmars användning
Støpsel
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Informasjon
Sosiale medier
Betalingsalternativer
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel