ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Mystim - Tickling Truman eStimvibrator svart
 Mystim - Tickling Truman eStimvibrator svart  

Mystim - Tickling Truman eStimvibrator svart

Artikelnr: E26787
 
SEK:1010kr SEK:939kr
Antal:

Mystim - Tickling Truman eStim Vibrator Black

Den första i sitt slag: Kittlande Truman är oöverträffad, eftersom E-Stim Vibes är de första och enda leksakerna som får dig att njuta av både vibrationer och elektrisk stimulering på en gång - och de behöver inte ens ett nervstimulatorkit för det. Inga kablar, inga enheter - Kittlande Truman & co vibrerar, stickar och pulserar på egen hand.

Vibration
Truman har inte en utan två vibrationsmotorer: en i spetsen och en i axeln. I åtta olika program och 5 olika intensitetsnivåer arbetar dessa två tillsammans för att framkalla lite extas på ett snyggt varierat sätt.

E-Stim
Var och en av E-Stim Vibe's 5 elektriska stimuleringsprogram är inriktad på att ge dig en ny känsla och du kan välja mellan 10 olika intensitetsnivåer. Trumans ledande ytor sträcker sig över hela kroppen för att göra stimuleringen så jämn och bred som möjligt.

Träning i bäckenbotten
Och eftersom 8 vibrationslägen och 5 e-stim-varianter inte räckte ännu har Tickling Truman också ett träningsprogram som stärker musklerna i bäckenbotten - vilket på ett säkert sätt förbättrar damernas förmåga att nå en orgasm.

De tre olika funktionerna styrs enkelt med knapparna i handtaget. Du kan välja om du vill ha e-stim och vibrationer tillsammans eller bara en av dem.

Kittlande Truman är helt vattentätt och är gjord av platinskis av medicinsk kvalitet. Detta gör honom inte bara mycket hygienisk utan också lätt att rengöra med vatten och en mild tvål. Han levereras med ett inbyggt litiumjonbatteri med lång livslängd som kan laddas via en Mystim-magnetladdning USB-kabel som naturligtvis ingår i leveransen. Även om du har både e-stim och vibrationer inställda på de högsta nivåerna, kör en fulladdad Truman i minst 3 timmar innan hans effekt börjar blekna.

Storlek: 27 cm x 4,3 cm

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner