ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Mystim - Big Bend-it! Electrosex

Mystim - Big Bend-it! Electrosex

Artikelnr: E23187
 
SEK:697kr
Antal:

Mystim - Big Bend-it! Electrosex

Ballsy trekant, du vann låt Big-Bend-it! ner bara för att han är krokig!

Speciellt när han spelar några ganska otäcka trick på din prostata. Otroligt hur långt denna prostata stimulator inklusive dess ledare kan böjas och wangled i helt enkelt alla riktningar.
Hemligheten med denna imponerande flexibilitet är Flex & Stay Technology från Mystim. Bara driva det på det sätt du vill ha det och det kommer att stanna så här tills du omforma den. Prova det med din schlong ... eller kanske inte!

E-Stim (på andra sätt)
Böjd eller inte - när det gäller elektrisk stimulering Big Bend-it! är alltid i den bästa formen någonsin. Du kanske vill bredda din förståelse om spännande intensitet när denna innovativa bipolära elektro-sex prostata stimulator spelar ut sina tre slående funktioner: Det är imponerande storlek och de tre äggformade bollar - som betyder inget mer än tre gånger det roliga för dig. För att aktivera de elektriska polerna skulle du behöva en enhet som Mystim Tension Lover eller Mystim Pure Vibes.

Så här använder du
Livet är för kort för att slå runt busken, så låt oss komma igång, ska vi? Anslut bara rätt sladdar (ingår ej) i leksakens port! Men innan du sätter in Big Bend-it! och slå på den elektriska stimuleringen, kanske du vill unna dig något halt: en vattenbaserad smörjmedelgel. Lita på oss - det blir körsbär på toppen av din prostata massage.

Städning och skötsel
För rengöring du verkligen inte behöver gå igenom högt vatten eller. Big Bend-it! är 100% gjord av medicinsk platina silikon, så allt du behöver är vatten, lite rengöringsmedel, och ett desinfektionsmedel här och då. Det extremt hygieniska materialet har också en mycket slät och mjuk yta, som kommer att krypa in i huden bara fint. Kroppskontakt av den trevliga slag, som du förmodligen kommer att ge en f ***.

TEKNISKA DETALJER
- Typ: E-Stim prostata stimulator
- Längd: 18 cm
- Diameter: 1,5-4,4 cm
- Vikt: 180 gr
- 2 stolpar (bipolära)
- Kablar ingår inte
- Tillverkad av 100 % medicinsk platina silikon
- Elektrisk anordning behövs
- Anslutning via 2 mm uttag

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner