Web Statistics
 English  Svenska  Norska  Deutsch

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Multifun 1 Vibrator Blue
 Multifun 1 Vibrator Blue  Multifun 1 Vibrator Blue
 Multifun 1 Vibrator Blue  

Multifun 1 Vibrator Blue

Artikelnr: E28559
 
SEK:499:- SEK:379:-
Antal:

Partner - Multifun 1 Vibrator

Dubbelt så kul med fler än 14 alternativ.

Alla bra saker kommer i tre och vibrera
Den multifun 1 behagar dig med en mycket speciell form som kan konstnärligt integreras i någon form av älskog och har 3 kraftfulla motorer: medan en är i den övre huvuddelen av kroppen, var och en av de andra två lägre punkter i sin Pleasure Arms ger goda vibbar. Detta innebär: oavsett om mot, ovanpå, i, under, eller däremellan-himlen-blå Allrounder stimulerar dig hur du behöver det! De två lägre motorerna kan styras separat från huvudmotorn, så att båda delarna av vibratorn har 10 spännande vibrations program att erbjuda. Med 2 knappar kan du skapa så många som 100 kombinationer.

Så många sätt att komma!
När det gäller mångsidighet, är silikon partner Pleasure-bringaren svår att slå: den rundade formen är varsamt flexibel, men är fortfarande robust. Den silikon ytan av huden behagar huden med en silke Matt Silk touch finish och har också en fint fodrad struktur på undersidan av den omfångsrika applikatorn huvudet. Om du sätter leksaken runt penis och testiklar under sex från ovan och låt det lutande huvudet med sin strukturerade sidan ansikte framåt, du kommer att stimulera både hans kronjuveler och din njutning pärla på samma gång. Naturligtvis kan du också vända det hela framåt eller nedåt. Med de två tipsen kan du också göra för spelet särskilt stimulerande och massage Bröstvårtor, klitoris, eller blygdläpparna. Även G-spot, mannens mellangården, eller spetsen på hans penis kan kärleksfullt upptäckas av multifun 1! Totalt finns det mer än 14 ansökningar att utforska-även i badkaret, eftersom multifun 1 är vattentät (IPX7). Om din nya säng-Mate behöver mer juice, du bara ladda den med den medföljande USB-kabeln och ser fram emot nästa omgång!

-för singlar och partners
-100 vibrations kombinationer
-över 14 ansökningar
-Vattentät till IPX7 betyg 3 motorer
-LaddningsBar, USB laddningskabel medföljer

Kärlek är när du delar allt-varför inte din favorit sexleksak också? Med denna multifunktionella singel och partner vibrator, din erotiska sammanhet vinster lustfyllda aspekter, eftersom det är fyllt med obegränsad kreativa applikationer bara väntar på att bli upptäckt av dig ensam eller tillsammans.

Material
Det hudvänliga silikonet Poäng tack vare sin silkeslena, hala känsla. För att njuta av din nya vän under en lång tid, bör du använda en vattenbaserad smörjmedel för badrum spel. Detta skyddar materialet och håller ytan fin och slät. Leksaken kan lätt rengöras med mild tvål och vatten. För en djupare ren, bör du också använda en desinfektionsmedel leksak renare.

Produktinformation:
-Längd: 135 mm
-Vikt: 125 g
-Bredd: 65 mm
-Material: silikon
-Vattentät: Ja
-Batteri: batteri

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel