ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

Meny
Tipsa en vän
 

Tipsa en vän om den här produkten.
 Moto Bator Stroker
 Moto Bator Stroker  Moto Bator Stroker
 Moto Bator Stroker  Moto Bator Stroker

Moto Bator Stroker

Artikelnr: 22374
 
SEK:1383kr SEK:988kr
Antal:

Moto Stroker

Moto Stroker rycker inte bara runt dig som vanliga masturbatorer, den kombinerar otroliga vibrationer med en superslädrig automatisk strökrörelse! Den inre stötande mekanismen är helt dold inuti och har 2 metall "gripande" ringar runt hylsan som stroke och pressa ditt skaft. Varje ring är fodrad med en rad av njutning pärlor som kavlar upp och ner din stav, medan super-mjuk TPR ärm wraps runt varje tum. Ställ in den & glöm det!

Den laddningsbara motorn erbjuder prestanda i professionell kvalitet med 2 nivåer av intensiva strökhastigheter och 5 spännande vibrationsrytm som kommer att driva dig vild! Skjut in i den strama TPR-hylsan och omge din axel med rader och rader av mjuka njutningsknuddar, sedan personifiera din njutning med en knapptryckning. Din ultimata strök erfarenhet är klar när du är!

Extra: • Kraftfull Piston-Action Thrusting - Den ultrastarka motorn (aktiverad med T-knappen) driver 2 rader av pärlor (med 2 hastigheter) som masserar varje tum av din penis med varje inre dragkraft. • Kraftfulla vibrationer - 5 mönster av intensivt tillfredsställande vibrationer (aktiveras med V-knappen) förhöjer din upplevelse. • Avtagbar Soft & Stretchy Sleeve - Den supersträckta och mjuka ärmen är fodrad med rader och rader av stimulerande njutningsnäckor. Behagligt värmer till din kroppstemperatur och är avtagbar för solo kul och enkel rengöring. • Erektil Dysfunktion Stöd - Regelbunden onani stärker bäckenbottenmuskulaturen, hjälper till att förhindra erektil dysfunktion (ED) hos män. Kantning, bruket att avsiktligt fördröja orgasm, kan bygga sexuell uthållighet och kan hjälpa till med ED genom att uppmuntra friskt blodflöde till penis.

Total längd: 8,8 cm / 3,5 tum
Diameter: Ø 5 cm / 2 tum
Infogbar längd: 14 cm / 5,5 tum
Vibrerande: Ja
Vibrationslägen: 2
Hastighetslägen: 5
Bodysafe: Ja
Material: ABS Plast, TPR, C-Ringar: Silikon
Uppladdningsbar: Ja
Nödvändiga batterier: USB-laddningsbara
Laddningstid: 150 minuter
Drifttid: 90 minuter

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner