ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Pipedream P Motion Massager Black
 Pipedream P Motion Massager Black  Pipedream P Motion Massager Black
 Pipedream P Motion Massager Black  

Pipedream P Motion Massager Black

Artikelnr: 21774
 
SEK:1029kr
Antal:

P Motion Massager Black

Om du letar efter en uppladdningsbar prostata-massager som levererar klimax i hela kroppen, är P-Motion Massager det perfekta valet för dig! Denna förstklassiga prostata massager är både ergonomiskt utformad och levereras fylld med fantastiska funktioner som erbjuder otroliga spänningar och explosiva resultat med ett enkelt tryck på en knapp!

P-Motion är strategiskt utformad för att gunga din prostata - den har en avsmalnande spets för att underlätta införandet och ett vinklat huvud som rymmer en mikrokula i silikonet för att ge superstarka vibrationer direkt till din P-punkt. Välj mellan fem kraftfulla vibrationsmönster och gör dig redo att gå in i en värld av salighet. Men det är inte allt - dolda under den andra pärlan i denna otroliga analmassager finns två rullande bollar som kontinuerligt rör sig upp och ner i det mjuka silikonet.

Denna unika massagemekanism gungar som en gungbräda mot de känsliga nervändarna i sfinktern, vilket stimulerar den anala öppningen som ett försiktigt nyfiket finger. När de små nöjesbollarna vacklar fram och tillbaka inuti dig, kommer också massaghuvudet att vicka och trycka mot den känsliga prostata medan det upphetsar dig med varje surr. Om du är nybörjad i prostata-massage går du miste om en av de mest behagliga typerna av stimulering! Till och med analfans har aldrig upplevt kroppsskakande klimaxer som denna förut!

P-Motion är den ultimata vibrerande prostata massagen som är utformad för att ge dig de mest intensiva, kraftfullaste utlösningar som någonsin föreställts. Prova P-Motion i duschen eller spaet och förvandla badtiden till njutningstid! Det breda handtaget förhindrar att biten glider för långt inåt medan den fortfarande sitter bekvämt mellan kinderna. Vår kroppssäkra Elite Silicone ™ är silkeslen och beröringsfri, allergivänlig och gjord för att spela hårt.

Laddningsbart kul! Du behöver aldrig oroa dig för att ta slut på batterier igen med denna uppladdningsbara bad boy! Den innehåller en vanlig USB-kabel så att du kan ladda den med din dator, laptop, telefonladdare och praktiskt taget var som helst som erbjuder en USB-port. På 1,5 timmar är din P-Motion Massager fulladdad och kommer att ge dig full effekt i upp till 2 timmar. För att ladda, sätt in kontakten i det lilla hålet vid basens spets.

Varje Anal Fantasy-låda har ett GRATIS 5-delars förberedelseskit som hjälper dig att underlätta komfort och städa efteråt. Satsen innehåller två fingerhylsor, Anal Eaze Insertz ™ Cream, Moist® Anal Lube och Refresh® Toy Cleaner.

Total längd 15 cm - 6 tum
Diameter 4 cm - 1,5 tum
Vattentålig Vattentät
Bodysafe Ja
Material Silikon
Nödvändiga batterier Litiumjon

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner